Mercedes E-Klasse All-Terrain, E-Klasse prijzen meer Campero

Mercedes E Class All Terrain, al te koopMercedes E Class All Terrain, al te koopMercedes E Class All Terrain, al te koopMercedes E Class All Terrain, al te koop

Het bereik van Mercedes klasse E krijgt een nieuw lid: Een versie van vaardigheden meer roader genaamd All-Terrain. Het zal te koop vanaf 61.500 euro, die het is wat het de versie -de 220d 4MATIC vierwielaandrijving universele in de Mercedes E-Klasse All-terrein- sedan zal kosten. Met vertrouwde lichaam, de prijs van de klasse E vier-cilinder dieselmotor van 194 pk wordt 66.500 euro.

later de komst van een verwachte E350d, zescilinder met 258 pk, net als bij degene die begint marketing van de All-Terrain ook exclusief worden geassocieerd negen automatische transmissie 9G-tronic.

Naast de bescherming van het milieu en het identificeren van uw lichaam grill MERCEDES gesproken als responding "SUV-style '- deze veelzijdige variant van de E-Klasse wordt gekenmerkt door grotere vrije hoogte boven het wegdek.

Mercedes E Class All TerrainMercedes E All-Terrain, vaardigheden SUV

Deze hoogte is variabel door die standaard wordt de Mercedes E-Klasse elk terrein opgenomen incorporeren Luchtvering Body Control. Via Dynamic Select kunt u kiezen uit vijf rijprogramma's die aan te passen, in de buurt van de hoogte van de dokken, de manier waarop de motor, versnellingsbak, besturing en stabiliteit controle werk. in de specifiek programma rijden off-road, derivaat toegepast bij de Mercedes GLE, E-Klasse All-Terrain steeg met 2 cm hoofdruimte terwijl de snelheid onder 35 km / h wordt aangehouden; Anders automatisch de suspensie toeneemt. In de rijmodus All-Terrain ook wijziging van de drempelwaarde van de tractieregeling, terwijl de bestuurder toegang heeft bruikbare informatie off-road, de oriëntatiehoek van de wielen, de hoogte van de cabine, de hellingshoek of zijwaartse helling. Ook de rem en gaspedaal plaats en richting door het kompas.

De Mercedes E-Klasse All-Terrain ook Het heeft specifieke banden, meer profiel en een dempend gedifferentieerde versies asfalt instellingen.

Met betrekking tot deze, het lichaam van de All-Terrain is 2,9 cm hoger, waaruit 1.4 cm vanwege banden en vering 1,5 cm. Het hoogteverschil waarmee kan werken 3,5 cm, variërend tussen 12,1 en 15,6 cm, afhankelijk van het gekozen programma of handmatig geselecteerde niveau.

Binnen, de Mercedes E-Klasse Estate heeft aan laadruimte beheren vanuit een back-up variabele spoed die het mogelijk maakt om te groeien 30 liter bagageruimte, tot 670 liter. Bovendien wordt de drager verdeeld in drie delen, verhoudingen 40/20/40 en zorgt voor flexibiliteit om verschillende toepassingen en inzittenden tegemoet.

De Mercedes E 220D 4 All-Terrain Matic 9G-Tronic goedkeurt gemiddeld verbruik van 5,2 liter / 100 km, acceleratie 0-100 km / h in 8,0 seconden en een maximum snelheid van 232 km / h.