Nieuwe Audi Q5 2017: het aftellen begint

Zo zal de nieuwe Audi Q5: te koop in 2017Zo zal de nieuwe Audi Q5: te koop in 2017Zo zal de nieuwe Audi Q5: te koop in 2017Zo zal de nieuwe Audi Q5: te koop in 2017

familie SUV Audi, genaamd Audi Q, Het zich voorbereidt op een zeer belangrijk model verwelkomen: nieuwe tweede generatie Audi Q5.

Een gebrek aan officiële bevestiging, het lijkt erop dat de komende Autosalon van Parijs 2016, de plaats waar de volgende generatie van deze première SUV. strategie van Audi's, worden stappen voldaan, zoals vereist. 2015 was het jaar van MLB A4 en 2016 het zal allemaal varianten "5". We weten dat de coupe en het moment benadert SUV.

2017 Audi Q5: geheimen

met de technologie Audi A4, van geavanceerde MLB modulair platform en dat alles overwogen in termen van apparatuur (semi-autonome rijden, informatie en entertainment laatste generatie, enz.), en een front design vertrouwd met de grote Audi Q7, Audi zal de vorm tweede generatie van de succesvolle Q5, die gaat over de verkoop in 2017.

Zoals is gebeurd in de nieuwe sedan en coupé nieuw geïntroduceerde, de uiteindelijke beeld van de nieuwe Audi Q5 2017 Het zal niet dramatisch breken met een totale ontwerp dat Audi wilde opzettelijk te respecteren. Bij de presentatie van de nieuwe Audi A5 en zei dat een goed ontwerp niet vragen een grote generational veranderingen en dit minimaliseert visuele slijtage en verhoogt de restwaarde. En dit licht is de huidige Audi Q5, gelanceerd in 2008, heeft het zeer goed in de tijd en alleen met subtiele nieuwe beroertes en nuances geweest Audi Het zal de vorm van de tweede generatie. Niet overdreven wijzigen uw maten en verhoudingen. Het nieuwe platform MLB zal het geven Nieuwe Audi Q5 een wielbasis van 2,83 meter (Nu 2,81) en het lichaam zal oplopen tot 4,67 meter (4,63 vandaag). Maar verberg je figuur veel meer werk dan wat hun daden zou kunnen suggereren. toevlucht te nemen tot MLB modulair platform, zal de nieuwe leiden Audi Q5 ervaren een afname in gewicht tot ten minste 70 kilo. Efficiëntie is een van de belangrijkste woorden die Audi wil relevant met Nieuwe Audi Q5. En niet alleen hij is erin geslaagd met het gewicht.

aerodynamisch het werk zal spectaculair zijn, onder luchtweerstand oorspronkelijk bedoeld: 0,30, of wat hetzelfde is, het onderste segment. Audi Wilt u deze aerodynamische kwaliteit die Mercedes is geëxplodeerd in de afgelopen jaren het maken van modellen van de sterren van de aërodynamica te promoten. Voor nu, de nieuwe 2017 Audi Q5 Hij neemt de Mercedes GLC de record van 0,31.

2017 Audi Q52017 Audi Q5: motoren

in de 2017 Audi Q5 range, Efficiëntie zal ook profiteren van de nieuwe ultra transmissie quattro geënsceneerd door de A4. Het idee is om de wrijving en de wrijving te minimaliseren wanneer in goed genoeg tractie alleen de twee voorwielen. Dit is geen nieuws, maar het voorstel nieuwe ultra quattro transmissie, die twee koppelingen in de transmissielijn zelf. Naast de gebruikelijke lamellenkoppeling beheerder van het koppel tussen de assen, een koppeling aan de rechtsachter aslager variëren. Volgens Audi, terwijl het in goede staat het systeem beslist om de twee koppelingen te openen, alle belangrijke onderdelen van de transmissie te stoppen het voorschot wrijvingsweerstand resterende stand.

in de dynamische hoofdstuk, de 2017 Audi Q5 zullen hebben geleidingssysteem naar de letter. Hij zal niet opgeven dat gedrag als een te definiëren Agile en dynamische SUV, maar ingenieurs Audi ze willen het ook veel comfortabeler de Q5 projectie. Er wordt verwacht dat de luchtvering -alleen de Mercedes GLC stelt in dit segment- als hij niet aanwezig is of in het gloednieuwe A4 Allroad is geweest, maar de beoordeling van de rit kwaliteit die de MLB platform verzekert, kunnen we ons voorstellen dat een buitengewone inzet . In de toekomst bereik zal ruimte zijn voor Hybride plug met 50 kilometer elektrische actieradius, een ongekende Q5 RS 400 pk... met lastig precies dezelfde Porsche Macan.

(*). Als u hier klikt, krijgt u de foto's van de huidige Audi Q5 en Audi Q5 toekomst.

U kunt ook geïnteresseerd

- De drie-cilinder Audi Q2-proof

- VW Tiguan vs premium SUV: Audi Q3, BMW X1 en Mercedes GLA

- SUV Guide: om nieuwe auto's te kopen in 2016 en 2017

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis