Renault Clio GT 120 EDC, de jongere broer van de Clio RS

Clio GT 120 EDCClio GT 120 EDCClio GT 120 EDC

De vierde generatie Renault Clio en heeft zijn GT-versie. Franse nutsbedrijf omvat het assortiment een tweede sport variant, naast de reeds bekende RS 200 EDC. de nieuwe Clio GT 120 EDC mounts TCe benzinemotor turbo 1.2 liter, vervaardigd in de productie van motoren van Valladolid, en heeft de macht 120 pk, de tweede hoogste percentage in het bereik na de 200 pk Clio RS.

Geassocieerd met een Automatische transmissie met dubbele koppeling EDC, met stuurschakeling schoepen voor opeenvolgende versnelling, de Clio GT accelereert 0-100 km / h 9.4 seconden 6,7-weg registratie van de Clio RS. Efficiëntie en sportiviteit gaan hand in hand in deze variant van de Clio: gemengd verbruik van 5,2 liter / 100 km Aan de ene kant is een besparing van meer dan twee liter opzichte van eerdere generatie GT volgens Renault; en sportonderstel en schokdempers met specifieke tarados aan de andere kant.

de sportief tintje Ook bereikt zijn ontwerp. In de uitstraling aan de buitenkant, hebben we een Specifieke voorbumper LED-dagrijverlichting, 17 inch wielen, dubbele uitlaat chroom en diffuser, en meerdere gegevens zowel in het lichaam van Kleur 'Blue Malta', zoals in het passagierscompartiment. in de binnenland Nieuwe Clio GT benadrukt de grijze tinten, glanzend chroom en zwart, evenals sportstoelen met zijvouwen en aluminium pedalen.

Een niveau uitrusting, Renault Clio GT 120 wordt standaard geleverd EDC navigatiesysteem R-Link touch screen, met gereedschap 'telemetrie aan boord' omvat-hands-free card, Bluetooth, USB-poort en R.S. systeem rit, waarmee u kunt kiezen tussen twee drijvende manieren, 'Normaal' en 'Sport', kan de gevoeligheid van het gaspedaal en de besturing te wijzigen.

Nieuwe Renault Clio GT 120 EDC is nu verkrijgbaar voor een prijs 18.850 euro, staande op de tweede stap van het bereik van de Franse nutsbedrijf niet alleen aan de macht, maar ook in prijs. Ja, met Het kost bijna 6.000 euro lager dan de Clio RS (24.400 euro).