De beste auto’s en SUV Hall of Shanghai: ze komen!

De beste auto's in de Hall of ShanghaiDe beste auto's in de Hall of ShanghaiDe beste auto's in de Hall of ShanghaiDe beste auto's in de Hall of Shanghai

Tussen 21 en 28 april wordt gevierd Auto Shanghai 2017, een van de kamers leidende wagen niet alleen in Azië, maar ook in de wereld. Gezien de steeds toenemende groeiende Chinese markt, alle fabrikanten, binnenlandse en internationale, op zoek naar dit moment met veel nieuw gezicht, ook sterker in deze lucratieve markt ten uitvoer te leggen. Niet vergeten dat China is 's werelds grootste markt: in 2016 volgde hij 25,5 miljoen auto's, een kwart van de wereld. Hield de persconferentie, hebben we gezien dat de belangrijkste auto's die worden gepresenteerd dit jaar, en stelde niet teleur. Twee concepten, elektrische en SUV's zijn de protagonisten. Aan het eind van het artikel vindt u een overzicht van al het nieuws en informatie te vinden.

China: elektrische auto's zijn een realiteit

Onlangs hebben we in dit rapport de opkomst van goedkope Chinese elektrische auto's. Inderdaad, is het beleid prikkels en op de markt brengen van voertuigen met verbrandingsmotoren alleen veroorzaakt in 2016, China verkocht bijna 400.000 auto's geëlektrificeerd... meer dan in de rest van de wereld bij elkaar. Geconfronteerd met dit fenomeen, hebben veel fabrikanten gebruik gemaakt te presenteren enn Shanghai zijn nieuwe mobiliteitsconcepten. Veel, natuurlijk, maar ook een aantal lokale ... global om Europa te bereiken.

En hier zijn de Bet Volkswagen Group. Drievoudig, hebben merken belangrijke concepten voor de toekomst getoond. Audi, zijn e-Tron Sportback Concept, een sedan elektrische sporten, dat is net om de hoek: zal aankomen in 2019. Met drie elektromotoren meer dan 400 pk leveren en kan zelfs anticiperen op de nieuwe A7 Sportback. Volkswagen Ondertussen presenteert de I.D. Crozz, zijn elektrische weddenschap formaat SUV met 4x4-aandrijving, veel vooruitgang in de autonome rijden en bijna 600 km van autonomie. Het zal een productie-auto af te leiden. Skoda, terwijl onthult Vision E, een concept dat de eerste elektrische auto merk en het tonen van zeer vergelijkbaar proporties anticipeert de huidige Kodiaq.

Audi e-Tron Concept SportbackSterren: Citroen C5 Aircross en Mercedes klasse S

Het is duidelijk dat, zoals je kunt al zien, en vandaag de dag in alle klaslokalen, veel rol SUV. In feite is dit type voertuig vertegenwoordigt en 4 van de 10 de verkoop in China, dus het is geen wonder dat ze hebben geweldig nieuws opgebouwd. Vooral als de nieuwe Citroën C5 Aircross: de nieuwe compacte SUV die het merk zal lanceren in Europa op basis van Peugeot 3008 en met veel nieuwe functies, zoals een revolutionaire progressieve hydraulische vering.

Aircross naast C5, de nieuwe generatie van de Japanse SUV met stijl, zoals Lexus NX, of de eerste hybride versie bekend is één van de best verkochte SUV in de wereld, zoals de Honda CR-V, Ze hebben centraal genomen. En natuurlijk ook, hij had Mercedes en saloons.

Want, om te beginnen, Mercedes presenteerde de nieuwe generatie is misschien wel een van de meest geavanceerde auto's van het moment, de klasse S. En nooit teleur. Naast hem, ook het toont een aantrekkelijk concept dat alle lijnen van de compacte futures voorschotten. Meer saloons die hebben gezien zijn de BMW 5 Serie Long of VW hybride plug Phideon.

BMW i8Tot slot, en met een aantal sporten zoals BMW i8 Protonic of een prototype auto voor Renault F1, zouden we enkele nieuwigheden uitsluitend gepresenteerd voor de Chinese markt te markeren. als de Kia en K2 Cross Pegas, de NIO SS8 (Een SUV 7 exclusieve plaatsen voor Azië), Acura TLX-L (A prototype sedan voor China) of de spectaculaire SUV Chevrolet FNR-X Concept. Dan laten we u met de beste auto's en SUV: klik op elk een om te weten hoe het is.

De beste auto's en SUV's Hall of Shanghai (A tot Z)

Audi e-Tron Concept Sportback

BMW i8 Protonic Frozen

BMW 5 Serie L

Aircross Citroen C5

Honda CR-V Hybrid

Lexus NX 2018

Lynk & Co 01 en 03 Concept

Mercedes S Class

Mercedes Concept A Sedan

MG in Europa in 2019

Renault R.S.2027 Vision

Skoda Vision E Concept

Volkswagen Phideon GTE

Volkswagen I.D. Crozz

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De beste auto's en SUV's dat zal worden gepresenteerd in 2017

10 auto's en 10 best verkochte SUV

De beste auto's Geneva Motor Show