Nieuwe Opel Insignia, wedden op design en technologie

Nieuwe Opel Insignia, wedden op design en technologie

Zoals het is gebeurd met de nieuwe generatie Opel Astra, in de volgende aflevering van nieuwe Insignia de hoofden van het Duitse bedrijf wenst in te zetten in de aanbieding veel lichtere auto.

Volgens de informatie die we hebben, de nieuwe Opel Insignia je kunt verminderen het gewicht voor de omvang rondom 200 kg, dankzij het toegenomen gebruik van aluminium en andere hoge sterkte staal en de laatste generatie veel lichter dan zijn gebruikt in de afgelopen jaren.

de Nieuwe Opel Insignia presenteert een grotere met een lengte en wielbasis groeien 10 cm (tot ca. 4,94 m en 2,83 m slag). Door vermoedelijke afmetingen en meer interieur ruimte voor de inzittenden en de lading, de nieuwe Skoda Superb denk dat hij een taaie tegenstander met de nieuwe levering insigne.

2017 Opel Insignia familieZowel de vier-deurs versie en de Family Sports Tourer, de Nieuwe Opel Insignia zal sterk inzetten door de nieuwste ontwikkelingen in systemen connectiviteit en entertainment. de multimediasysteem global Opel OnStar, Wi-Fi-standaard, zal de hoeksteen technologisch gezien zijn. Ook zijn er inrichtingen zelf zalen hogere luxesegment, zoals het systeem Head-Up Display projectie van informatie op de voorruit, en het leveren van grote letters touchscreens tablet in het voertuig, het beeld en de gelijkenis van het prototype Opel Monza.

Maar wanneer zal beginnen met de verkoop van de Nieuwe Opel Insignia? De eerste gegevens over hun landing op de markt brengen eind 2017.