Alfa Romeo Stelvio First Edition, die al op de verkoop van de eerste SUV van Alfa

Alfa Romeo Stelvio First Edition, foto'sAlfa Romeo Stelvio First Edition, foto'sAlfa Romeo Stelvio First Edition, foto'sAlfa Romeo Stelvio First Edition, foto's

Alfa Romeo is gericht op fashion SUV de nieuwe Stelvio, een model geladen luxe en opwinding, waarmee het Italiaanse merk gaat een stap verder te worden weer wat het was.

de Alfa Romeo Stelvio officieel is geopend in elpasado in november Hall of Angelss en volgende maand maart de eerste eenheden Ze komen in een dealerschap merk in ons land tegen een prijs van 62.000 €, snelheid speciale versie genaamd Stelvio First Edition.

de Alfa Romeo Stelvio First Edition Het zal worden opgeluisterd door een 2-liter turbo directe injectie ontwikkelt 280 pk bij 5200 tpm en een koppel van 40,78 mkg bij 2200 rpm. De schroef is verbonden met een acht-snelheid automatische overbrenging en permanente vierwielaandrijving Q4. De laatste is echter bediend dat het gedrag lijkt op die van een achteruitkijkspiegel-aandrijving en het bewijs dat onder normale omstandigheden de 100 koppelpercentage de achterwielen bereikt, terwijl het centrale differentieel werken automatisch en u kunt volledig blokkeren toewijzing voor de 50/50% indien wegomstandigheden vereisen.

Volgens cijfers gerapporteerd door Alfa Romeo, voor Stelvio First Edition kondigt een Gewicht 1.660 kg heel tevreden. Als gevolg daarvan, kan de snelheid van 0 tot 100 km / h in 5,7 seconden, terwijl qua efficiëntie te keurt gemiddeld verbruik van 7/100 km.

Alfa Romeo Stelvio First Editionde Alfa Romeo Stelvio First Edition aanbiedingen zeer aantrekkelijk, met esthetische stijl onmiskenbare Alfa honderd procent. Het getroffen door de enorme omvang van de velgen, niets minder dan 20 inch in deze versie Stelvio First Edition. Hoogtepunten in de Stelvio First Edition goede bewoonbaarheid (als bewijs van deze verklaring, een stam met een capaciteit van 525 liter geadverteerd).

elementen van uitrusting te zien in de Alfa Romeo Stelvio First Edition fit aan het noemen hoogwaardige materialen -met inbegrip van de Fiore leer voor de stoelen, de TFT-scherm instrumentatie 7-inch navigatiesysteem met 3D-graphics, de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en rijhulpsystemen, zoals systemen Forward Collision Warning (FCW), het apparaat autonome noodstops (AEB) systeem en Lane Departure Warning (LDW).

Gedurende het jaar zullen ze verschijnen motoren van de Stelvio Alfa Romeo's, benadrukken het boveneinde, de Quadrifoglio versie met 510 pk en toestaan ​​dat deze SUV wedijveren met de sportievere modellen in categorie.

U kunt ook geïnteresseerd

- Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio: Italiaanse passie gemaakt SUV

- Nieuwe Alfa Romeo Giulia Veloce met 210 motoren en 280 pk

- Alfa Giulia tegen Audi A4, BMW 3 Serie, Jaguar XE, Lexus IS en Mercedes klasse C