Hyundai i20 Active, prijzen en foto’s van de nieuwe stedelijke SUV

Hyundai i20 ActiveHyundai i20 ActiveHyundai i20 ActiveHyundai i20 Active

met de Hyundai i20 Active familie SUV Zuid-Koreaanse merk groeit, maar deze auto is een campera aanpassing op basis van de Hyundai i20, een compact model dat werd verkocht met het lichaam coupe en vijfdeurs.

Uitgaande van de initiële baseren, Hyundai i20 Active toeneemt 20 mm de afstand van zijn lichaam aan de vloer en bevat de kunststof protectoren op de bodemplaat en de wielkasten, zoals in afsluitingenoff-road'Veel van de modellen op de markt, als rivalen Citroën C4 Cactus, Fiat 500L Trekking of Renault Captur, onder anderen.

de beschikbare motoren Er zullen twee die gevonden kunnen worden in de hele Hyundai i20 bereik, zoals benzine propeller tricilíndrico 1.0 T-GDI in vermogensniveaus 100 en 120 pk, evenals de dieselmotor 1.4 CRDi van 90 CV. De laatste monteurs konden testen een jaar geleden in de Hyundai i20 vijfdeurs lichaam, het verkrijgen van de consumptie 5.3 l / 100 km, met handmatige zesversnellingsbak.

de Hyundai i20 Active Het zal later worden op de verkoop februari 2016 en de startprijs zal zijn 18.315 euro (Zonder het toepassen van enige korting) en zal toetreden tot de todocamino mode, hoewel sommige stappen hieronder grotere modellen zoals de Hyundai Tucson, de Hyundai Santa Fe en Hyundai Grote Santa Fe.

U kunt ook geïnteresseerd

Hyundai i20 Active, compacte SUV geworden

Hyundai zal aankomen in 2016

het werkelijke verbruik van Kia auto's