McLaren P1 GTR, alle gegevens van de hybride gedierte 1000 pk

McLaren P1 GTR, alle foto'sMcLaren P1 GTR, alle foto'sMcLaren P1 GTR, alle foto'sMcLaren P1 GTR, alle foto's

Als de 'beschaafde' productieversie van de hybride supercar McLaren P1 was al een technologische afval, het prototype versie P1 GTR een stap omhoog. Gepresenteerd als een prototype tot een handvol bevoorrechte afgelopen zomer in de Concours d'Elegance in Pebble Beach (California, USA), de Britse firma heeft zojuist bekend gemaakt meer officiële gegevens en foto's dit authentieke hybride beest, officieel gepresenteerd en als aanmaak voertuig in de Geneva Motor Show 2015 te worden gehouden tijdens de eerste twee weken van maart.

McLaren belooft voor nieuwe P1 GTR een maximaal vermogen van 1000 CV. In de technische ingewanden, staan ​​centraal engine benzine 3.8 V8 biturbo van 800 pk en een elektromotor van 147 kW (200 pk). ten opzichte van P1 productie, die wordt geproduceerd slechts 375 eenheden, meer kracht Het is 84 CV, terwijl de lichtheid is een andere grote vooruitgang op dit supercar, als McLaren zegt dat de nieuwe P1 GTR tot 50 kg lichter dan 'normale' P1, Dankzij het toegenomen gebruik van materialen zoals koolstofvezel, polycarbonaat ruiten en titaan nieuwe uitlaatsysteem.

McLaren P1 binnen GTRAls uw exterieur design is een uitdaging voor de zintuigen, met talrijke inhammen, een lichaam op grond en een achterspoiler mastodóntico grootte, McLaren P1 in de GTR niet onberoerd laten. Het stuurwiel is geïnspireerd door de auto van MP4-23 Formule 1-seizoen van 2008, waarmee McLaren Hij won de titel de hand van de drivers' Lewis Hamilton. Vanuit deze folder kunt u worden geconfigureerd zowel de vermogensafgifte van de twee motoren in enkele belangrijke aspecten van chassis.

de McLaren P1 zetels GTR Ze zijn gemaakt koolstofvezel. Deze zittingen zijn speciaal ontworpen volgens body morfologie van de gelukkige eigenaar piloot. Een afbeelding van een raceauto, heeft gordels zes-punts gordels en anker.

Als we een paar weken geleden aangekondigd, de geschatte prijs McLaren P1 GTR Het 1.98 miljoen pond (ongeveer iets meer dan 2,5 miljoen euro tegen actuele wisselkoersen). Zoals u kunt zien, de garage van de Goden van Olympus heeft een nieuw lid.