BMW 3 Serie Gran Turismo 2016: Interessante vernieuwing

BMW 3-serie Gran Turismo, imago en bijgewerkt apparatuurBMW 3-serie Gran Turismo, imago en bijgewerkt apparatuurBMW 3-serie Gran Turismo, imago en bijgewerkt apparatuurBMW 3-serie Gran Turismo, imago en bijgewerkt apparatuur

De BMW 3 Serie Gran Turismo is een van die bijzondere auto's op de markt, een model dat is uit de gewone of wat we hebben geassimileerd standaard of conventionele. BMW past haar benaming GT vele oplossingen sedan, Touring coupe en de serie 3 /4, vorm en werking als een model dat overgaat elegantie, sportiviteit en functionaliteit al deze carrosserievarianten. In Spanje hebben we gefaald te waarderen, maar in Duitsland, de Verenigde Staten en China, haar belangrijkste markten. In Duitsland, een op de zes series 3 Het wordt verkocht Gran Turismo en in alle markten is het een model dat veel klanten heeft aangetrokken van andere merken geweest.

de BMW 3 Serie Gran Turismo is de variant groter de serie 3 (Lengte gaat tot 4,82 meter). Het is duidelijk Lengte, breedte en hoogte de andere organen; ook heeft de langste wielbasis en alle variant naar voren grotere kofferbak, meer ruimte voor achterpassagiers en hogere heuppunt hoogte. In goede bewoonbaarheid moet ook een gevoel van ruimte geleidt hij toe. zijn gate Geautomatiseerde releases een immense loading mond; de poort zelf biedt onderdak aan een sport intrekbaar spoiler en de deuren zonder frame, zoals de coupé.

BMW 3 Serie Gran Turismo

nu BMW het is bijgewerkt met de intentie om te vernieuwen uw afbeelding en te verbeteren kwaliteit gezien de 3 Serie Gran Turismo. De veranderingen zijn subtiel. de vuurtorens, nu full LED, Ze geven het nog eens, zoals pilots achter evenzeer LED-technologie, Tekening nieuw licht beroertes. de bumpers veranderen licht. De voorkant is voorzien van nieuwe verkooppunten met de Sport afwerking koeling. Naast de Sport online, de finish gehandhaafd Advantage, Luxe en M Sport. Kom nieuwe en meer kleuren van carrosserie en velgen en binnen more lijstwerk Waarom kiezen voor hout en materialen en afwerkingen strengere ter verbetering visuele kwaliteit en gezien de 3 Serie Gran Turismo. De centrale display is het ontwerp veranderd met hetzelfde doel. Als BMW als een goede optie lijst is eindeloos, zijn er meer configuratiemogelijkheden.

vijf Diesel en drie benzinemotoren maken mechanische aanbieding 3 Serie Gran Turismo. De diesel bereik scharniert in het 318d (150 pk), 320d (190 pk), 325 d (twin turbo 224 pk en 335d (biturbo en 6 cilinder 313 pk). De eerste twee aangekondigde belangrijke vooruitgang in de efficiëntie: 4,5 en 13,8 procent minder respectievelijk gecombineerde gemiddelde consumptie, die zowel ingesteld 4,3 l / 100 km met optionele verandering 8 speed Steptronic. in de 325d en 330d verandering Steptronic is standaard. De benzine is verdeeld in de nieuwe denominaties 320i (184 pk), 330i (252 pk) 340i (6 cilinder 326 pk). De xDrive vierwielaandrijving is standaard op de 335d en 320d optioneel op, 330d en alle benzine.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- Vergelijking: BMW 3-serie GT vs BMW 3-serie en BMW 4-serie Gran Coupe

- BMW 750d, de meest krachtige diesel BMW: 4 turbo's en 400 pk