Audi A5 2016: veel techniek, efficiëntie en sportiviteit

Audi A5 2016: veel techniek, efficiëntie en sportiviteit

2016 grote auto komt geladen met nieuwe auto's in première op vrijwel alle fronten (zie functie alle nieuwe auto's vanaf 2016). Audi is een van de merken van auto's dat de geplande lanceringen, met inbegrip van de volgende generatie hebben geklonken Audi A5 en de niet-gepubliceerde Audi Q1.

in de 2016 Audi A5 ontwerp heeft actief deelgenomen en voormalig hoofd van de Volkswagen Group Design, Walter De Silva. Deze auto ontwerp goeroe zegt "visueel Nieuwe Audi A5 zullen worden gescheiden van Audi A4 wat er tot nu toe. Ik heb geprobeerd om veel meer persoonlijkheid te geven, met een sportieve sedan oriëntatie zonder verlies van de familie gelijkenis". Audi heeft een aantal differentiatie gevraagd en dat is wat we zien in de definitieve versie op de Geneva International Motor Show 2016.

Audi A5 Cabrio 2016Audi A5 2016 Audi honderd procent

Volgens de beelden van de Autopista beschikbaar zijn, kunnen we rekening houden met de Nieuwe Audi A5 2016 als een nog sportievere Audi A4, maar met een aantal onderscheidende details. Met betrekking tot een Audi A4 formaat verhoogt de radiator grille en laag bij de grond. ontwerp Nieuwe Audi A5 2016 Het lijkt een logische evolutie Audi Quattro Concept gepresenteerd in de Paris Motor Show 2010 maar met een sterkere derde volume en een minder agressief en kunnen worden gereserveerd voor de RS5 versie voor te hebben.

2016 Audi A5: Sportback, Coupé en Cabrio

de Nieuwe Audi A5 zullen de drie bestaande organen bieden, met de coupe, de inmiddels traditionele Sportback vier-deurs en Cabrio. Het enige wat ze geboren uit de MLB Evo platform, tot nu toe gebruikt in de nieuwe generaties Audi A4 en Q7. Bestemd voor voertuigen longitudinale voorste motor en voor- of Quattro tractie, MLB Evo neemt de naam om zich te onderscheiden van de MLB vandaag met behulp van de A5, A6, A8 en Q5. Deze verandering in de structuur zal toelaten om alle technologie te delen reeds aangetoond A4 en Q7. de Audi A5 Cabrio houden het dak elektrische canvas, volledig ontdoen van een eventuele wijziging van metalen dak; De reden is duidelijk, naast de elegantie doek, Audi Het zorgt ervoor dat de achterste zitplaatsen en een capaciteit van meer waardig stam met het dak open te houden.

2016 Audi A5 CoupéAudi A5 2016 hun motoren

een plug-in hybride versie Het zal echt in de BE Nieuwe Audi A5 2016, hoewel niet uit de tijd van de lancering. Kondigt een honderd procent elektrische autonomie van 50 kilometer, kunnen we zien veel van hun vergelijkbare kenmerken in de nieuw ingevoerde e-tron-versie van de Audi Q7, die zelf draagt quattro-systeem met mechanische overbrenging boom.

aanbod motoren eerste 2016 Audi A5 Het zal bestaan twee benzinemotoren en twee diesel, op verschillende niveaus. Dus hebben we de 1.4 TFSI met 150 pk en de 2.0 TFSI met 190 en 252 paarden in benzine. Deze worden samengeteld met de verwachte versie RS die komt om hun rivalen te verslaan in Mercedes en BMW. Het imago had al een doorbraak in het prototype Audi RS 5 TDI, die zal worden geboren de eerste van de serie RS Diesel; de 3.0 TDI functies die een derde elektrische turbo hebt toegevoegd aan de 385 paarden te bereiken. We zullen moeten wachten om te zien hoe de zaak zich ontwikkelt "Dieselgate" om te zien of dit model uiteindelijk weggegooid of niet.

Wat betreft de dieselmotoren standaard van 2016 Audi A5 Aanvankelijk werd toevlucht tot 2,0 TDI versies 150 en 190 pk en 3.0 TDI 218 en 272 pk. Geen tekort Ultra versies of de quattro-systeem, Naast de dubbele koppeling dozen S tronic en koppelomvormer Tiptronic.

U kunt ook geïnteresseerd

- Lexus RC, een sportcoupé de meest exotische

- BMW 4-serie, technische gegevens en prijzen

- Mercedes Class C, is de nieuwe benchmark in de saloons?