Chevrolet Cruze 2016: lichter, groter en technologische

Chevrolet Cruze 2016: lichter, groter en technologischeChevrolet Cruze 2016: lichter, groter en technologischeChevrolet Cruze 2016: lichter, groter en technologischeChevrolet Cruze 2016: lichter, groter en technologische

Chevrolet heeft de belangrijkste kenmerken van de gepubliceerde nieuwe Cruze 2016, wat is de tweede generatie de best verkochte auto in de wereld in de afgelopen jaren (iets meer dan 3.500.000 eenheden).

de nieuwe Cruze Het zal worden gebouwd onder bouwmethoden D2XX compacte auto's General Motors, dus het zal een groot aantal technische elementen met de nieuwe Opel Astra en de Chevrolet Volt II delen. de Cruze tweede generatie Het zal een auto lichter (Tot 113 kg minder dan het), grotere (ruimere afmetingen en verbeterde interieur) en efficiënt.

Mechanisch, het grote nieuws dat zal voorzien van de nieuwe Chevrolet Cruze 2016 zullen de 1.4 benzinemotor turbo viercilinder, ontwikkelen 153 CV en een maximumkoppel van 24.47 MKG. In het begin van 2017, afhankelijk van de markt, zal de Cruze bereik een dieselmotor te verwelkomen.

de 2016 Chevrolet Cruze technologie Ook vernieuwt compleet met nieuwe systemen en rijden assistenten, en de oprichting van een multimediasysteem navigatie, informatie en entertainment ondersteunt vrijwel alle smartphones markt door te brengen geïnstalleerde interfaces aangepast aan de eisen van Apple carplay en Android Auto OnStart dankzij de nieuwe 4G-LTE-technologie (inclusief toegang tot internet via een eigen WiFi-netwerk gebouwd).

Series, de nieuwe Cruze 2016 zal bieden tot 10 airbags en achteraanzicht camera. Daarnaast en volgens de stuwing hoogte gekozen hoofdstuk veiligheid kan worden verbeterd door regelsystemen zoals dode hoek bewakingssysteem achterbalk verkeer, de waarschuwingsinrichting onvrijwillige change rijstroken en automaat veiligheid en noodremming. Een comfortniveau, kan het inwendige tevens draadloos laadsysteem voor mobiele apparaten en lederen stoelen met ventilatie en verwarming.

de Chevrolet Cruze tweede generatie zal beginnen te worden verkocht begin 2016 in vele landen over de hele wereld. Vergeet niet dat Chevrolet zal stoppen met de verkoop van auto's in een groot aantal West-Europese landen, waaronder Spanje van eind 2015, dus in de Spaanse wegen zul je niet zien de nieuwe levering roll Cruze.