Nieuwe Honda CR-Z 2015 wordt de Japanse sport hybride vernieuwd

Nieuwe Honda CR-Z 2015Nieuwe Honda CR-Z 2015Nieuwe Honda CR-Z 2015Nieuwe Honda CR-Z 2015

Vier jaar na het slingeren aan de markt Honda CR-Z in de Verenigde Staten, sportief compact coupe hybride mechanische van de Japanse firma, nu komt het de beurt aan het doen van een facelift voor de Amerikaanse markt. De CR-Z blijft intact kwaliteiten: A image en sportieve gedrag, en een consumpties blijven onder 7 liter per 100 kilometer (Volgens de EPA testcyclus in de Verenigde Staten).

zijn mechanica nog gevormd door de benzinemotor 1.5 i-VTEC die, vergezeld van een elektromotor, levering 130 pk vermogen (137 pk in de meest recente update in Europa) en een maximum koppel, afhankelijk van het type transmissie is ingeschakeld: de zes-versnellingsbak, het paar 19.3 MKG, terwijl de traploze automaat CVT Het wordt geschat op 17,5 MKG, en geleverd in beide gevallen 1000 tpm.

Nieuwe Honda CR-Z 2015 Verenigde Staten

In de sectie uitrusting, Honda Noord-Amerika omvat serie- Bluetooth en USB-aansluitingen, achteruitrijcamera, cruise control, climate control en zes speakers, naast andere elementen. Facing verhoging van sportiviteit CR-Z, Honda Prestaties Development Het biedt verschillende accessoires Hiertoe: sportonderstel kit, een kit drukvulling sperdifferentieel, sportuitlaat, lichtmetalen velgen 18 inch, specifieke koppeling halfmetalen koolstof, etc.

in twee uitrustingsniveaus (Basic en EX), met twee transmissies beschikbaar en de mogelijkheid op te nemen browser serie, de prijzen Nieuwe Honda CR-Z-en verkoop- voor de Verenigde Staten te gaan van 15.782 euro naar 18.912 euro.