Car schema en nieuwe SUV van Renault en Nissan in 2017

Alle lanceert Renault en Nissan in 2017Alle lanceert Renault en Nissan in 2017Alle lanceert Renault en Nissan in 2017Alle lanceert Renault en Nissan in 2017

Zet je schrap, want als je dacht dat met de komst van de zomer release schema voor deze 2017 merken je bent heel erg mis het vroor. Een paar dagen geleden toonden we alle plannen Hyundai / Kia dit jaar; nu, Alliance speelt Renault / Nissan, die ook een nieuwe auto of een nieuw merk toe te voegen, zoals je wilt zien. Wij spreken, natuurlijk, de Alpine return. Naast deze spectaculaire sport komen ook in de komende maanden een aantal van de belangrijkste nieuwe modellen groep, zoals Qashqai of Captur. Maar er is meer ...

Renault Scénic en Mégane Hybrid Assist (Out Now)

Here Comes the verwachte hybride variant micro nieuw Renault Scénic en Mégane. In het, in verband met de motor Diesel 1.5 dCi figuur drijfgas elektrisch waarin hij in staat is om arbeidskrachten de aandrijfketting bij versnelt; en wanneer niet werkzaam als startmotor en dynamo. De mechanische configuratie levert 110 pk en eisen 48 volt elektrisch systeem. Een zeer interessante versie voor beide modellen.

Renault Scénic en Grand ScénicRenaul Captur (juni)

Een van de Best-verkoop van kleine SUV markt, de Renault Captur, fase 2 wordt geopend of, wat hetzelfde is, een restyling. Onder andere bijdragen, zal het nieuwe model vormige koplampen C geacht de Russische versie van Duster genoemd Kaptur met K ook een panoramadak glas. Misschien zijn deze veranderingen kunnen later van een sterkere motor en een lichte herontwerp van het dashboard, welke kamer aan R-Link 2-systeem in sommige versies maakt vergezeld te gaan. Een auto die aan het winnen is.

Renault Koleos (juni)

Een van de grote vernieuwingen, en misschien wel de meest verwachte Renault voor de rest van 2017 is de nieuwe Koleos. Vergeet het vorige model met dezelfde naam. de nieuwe deze zomer met behulp van de CMF C / D-platform bereikt Renault / Nissan Alliance, zal meten 4,67 meter lang en het interieur heeft 5 zitplaatsen. Het zal ook zorgen voor een echte progressie mogelijkheden off-road, dankzij een hoofdruimte dan 21 centimeter. Voor alle landen behalve China, zal het worden geproduceerd in Korea in de Busan fabriek, waar zal een bereik van de motoren tussen de 130 en 177 pk.

Renault KoleosRenault Espace (juli)

Hoewel niet zo lang geleden werd uitgebracht op de markt, de nieuwe Renault Espace komt het moment van de eerste restyling of vernieuwing. Modeljaar 2017-versie uitgebracht, met kleine cosmetische verandert een nieuwe 225 pk 1.8 motor kracht waarmee het actuele 1.6 TCE 200 pk vervangt nu de bovenkant van het bereik. Een relatieve referentie.

Nissan Micra (Out Now)

Ze komen naar de markt van de eerste eenheden van de nieuwe generatie van de Nissan Micra. De populaire programma komt volledig gerenoveerd en is geweest finalist dit jaar de Auto van het Jaar in Europa 2017. debuterende een nieuw platform om te delen de toekomst en volledig Nieuwe Renault Clio, presenteert Micra vandaag een zeer aantrekkelijk design, een veel meer Europese aanpak in zijn gamma en afwerkingen en grotere afmetingen.

Nissan QashqaiNissan Qashqai (zomer)

Maak plaats, is het tijd om te werken een van de meest succesvolle modellen in de markt en de best verkochte SUV duidelijk in Spanje. Ja, de Nissan Qashqai wordt vernieuwd. En dat zo is, hoe kan het ook anders, een grotere technologische last, beter veiligheidsuitrusting, verbeterde aërodynamica, een interieur zorgvuldiger en een nieuw gezicht en een nieuw adres en schorsingen tuning. Wat betreft motoren geen wijzigingen worden geadverteerd op hun Diesel en benzine range. Het is de grote referentie.

Nissan Leaf (december)

de Elektrische Nissan Leaf blijft een alle standaard technologie voor het Japanse merk. Daarom is de eerste die de mount Propilot nieuwe systeem, de aanpak van de Japanse merk autonome rijden... maar zelfs zonder de mogelijkheid van het veranderen van rijstrook. We zullen zien al erg laat in het jaar om te anticiperen op de nieuwe mobiliteit.

Alpine A110Alpine A110 (oktober)

Het is hier. Alpine eindelijk terug met een opvallende coupe grootte van een Audi TT, met extreem lichtgewicht kern motor, en sterke downforce. Tot 1.955 fans zullen in staat zijn om een ​​reservering aan te vragen voor elk van de eenheden die deel uitmaken van de "Première Edition", een beperkte reeks exclusieve afwerking van de nieuwe A110 te maken. Een specifieke toepassing op de website van Alpine (www.alpinecars.com) geeft toegang tot een site die toegang tegen betaling van 2.000 euro in reserve, een van de eenheden zal toestaan ​​en kies het serienummer van 1 tot en met 1955 beschikbaarheid, die zit de middenconsole gegraveerd op een plaquette. De eerste leveringen zijn gepland voor eind 2017, met Frankrijk prijs moet tussen de 55.000 en 60.000 euro.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Renault Captur vs Opel Crossland X, wat is beter?

Renault Scénic, Mégane ST of Kadjar: SUV, minivan of familie?

Zo zal de nieuwe Renault Mégane R.S.