De beste sedans en SUV middelen komen in 2016 en 2017

Nieuwe sedans en SUV's aankomen middelenNieuwe sedans en SUV's aankomen middelenNieuwe sedans en SUV's aankomen middelenNieuwe sedans en SUV's aankomen middelen

We vervolgen onze blik op wat die grote auto markt zal aanbieden in de rest van 2016 en in heel 2017. Als een week geleden wij u de lijst van de beste kleine auto's, en gisteren bood de van de beste auto's en compacte SUV's, vandaag analyseren we de ruime auto segment. Hieronder is het beste wat ons de categorie van de saloons en SUV UMI zal brengen. Er is veel, goed, mooi ... en sommige, maar niet zo goedkoop. Maar er is alles. We vertellen u in alfabetische volgorde.

Audi Q5: te koop in 2017

In de volgende generatie, Audi Q5 belooft een grote sprong in termen van comfort, evenals een grotere verfijning en leefbaarheid. Met de nieuwe Q2, zal zowel hij en de komende Q3 groeien in omvang om te differentiëren. de stap platform MLB Q5 zal leiden in één aanzienlijke gewichtsbesparing tot 100 kg, alsmede een reeks kwantitatieve en kwalitatieve verbeteringen op nagenoeg alle gebieden: Cx wordt verlaagd tot 0,30, te laag om een ​​SUV te zijn. Het assortiment zal niet veel verschillen van de A4, zonder dat de mogelijkheid wordt uitgesloten van een sport SQ5 TDI 340 pk, en zelfs een Q5 RS ten minste 450 pk.

Zo zal de Audi Q5

Audi A6: te koop in 2017

de nieuwe Audi A6 tot 100 kilo lichter, een 20 procent efficiënter en benadrukt verder aandacht voor luxe en detail. Naast de nieuwe assistenten veiligheid, Het vervreemden verder de Audi A4 om zelfs de top wrijven A8 te bereiken. Een sedan die belooft verwijzing naar een categorie van de meest veeleisende.

Zo zal de Audi A6

Audi A6BMW X3: te koop in 2017

derde generatie en op schema voor een BMW X3 die belooft een verwijzing in het achterblijven SUV segment middelen. Vernieuwing is in eerste instantie gericht te optimaliseren zijn veelzijdigheid en efficiency verbeteringen. zijn nieuwe architectuur zal meer strijd, lichter en nieuwe motoren, waaronder een plug-in hybride versie te presenteren.

Dit zal de BMW X3

BMW 5 Serie: te koop in 2017

Lichter en efficiënt, volgende generatie BMW 5-serie sedan verbeteren in dynamiek, technologisch niveau en veiligheid. Het als basis architectuur CLAR, die hybridestructuur combineert koolstofvezel, hoge sterkte staal en aluminium ultra tot een aanzienlijke gewichtsbesparing en verhoogde stijfheid te bereiken. Volgens motoren, kan het tussen zijn 70 en 150 kg lichter. U krijgt een niet-gepubliceerde versie hebt 3 cylinder toegang engine om het bereik, iets nieuws in een saloon van deze klasse, maar we hebben al gezien in de serie 3. Aan de andere kant van de weegschaal blijft het zijn Sporten M5, 8-cilinder en ten minste 600 Hp, eventueel water injectie systeem om het brandstofverbruik en een lagere uitstoot besparen. Dit voorschot, die eveneens wordt getest in mechanische tricilíndricas benzine, verhoogt vermogen met 10% en verlaagt het verbruik met 8%.

Dit zal de BMW 5-serie zijn

Mazda 6: te koop in de herfst 2016

de nieuwe Mazda 6 is nu binnenkort op de markt binnenkort, belangrijk verbeteringen engine gericht op het optimaliseren rijcomfort en trillingen. Naast de nieuwe G-Vectoring Control-systeem saloon verbetering van de nauwkeurigheid en begeleide weg. Hij belooft veel.

Dit zal de Mazda 6,

Mazda 6Mercedes E Coupé: te koop in 2017

Sculptuur op wielen van de nieuwe Mercedes E-klasse dit jaar gelanceerd. Wij spreken, natuurlijk, de variant Coupe lichaam, zeker de meest spectaculaire. Deze nieuwe generatie moet monteren E-Klasse Limousine motoren, 195-258 pk diesel, benzine en AMG 184 met 401 pk. Er zullen ook pluggable hybride opties.

De toekomst van Mercedes

Opel Insignia: een verkoop in het begin van 2017

plus size om habitabilidades nog te verbeteren het verliezen van gewicht, veel gewicht. Zo zal de Nieuwe Opel Insignia. Het zal zeer groot zijn, en flirten met vijf meter long ... tot nu toe voorbehouden voor de vertegenwoordiging saloons. Hun slag zullen tien centimeter stijgen van de huidige 2,74 meter leefbaarheid en romp verbeteren aan de top qua verplaatsing met de Passat in de kijker met 486 liter bagageruimte. Hij wedden ook Downsizing en 2,0 CDTi verdwijnen de 1.6 CDTi regeren met biturbo -premiered hoogste exponent in Astra 160 pk.

Zo zal de Opel Insignia

5008: verkoop in het voorjaar van 2017

Peugeot heeft net introduceerde de nieuwe 5008 SUV van 4,64 meter lang en 7 zitplaatsen, met een moderne digitale dashboard en een grote bagageruimte tot 780 liter. Het première op de Paris Motor Show 2016 en de verkoop wordt aangekondigd voor midden 2017. De nieuwe 5008 aandeel Peugeot motoren met 308 en 3008, aangezien de drie daarvan afgeleide EMP2 platform. De link vindt u alle informatie over dit model te vinden.

Dit zal de Peugeot 5008 zijn

5008Porsche Panamera: een verkoop in november 2016

Beeld en meer dan 991 dynamische voor de nieuwe generatie Porsche Panamera. overweldigend technologische last, ook voor de uitzonderlijke behandeling om de 4 inzittenden. Het zal bieden nieuwe V6- en V8-motoren compacter, waaronder markeer een Ongepubliceerde V8 Diesel 442 pk. Vele combinaties mogelijk afhankelijk van de uitvoering: handgeschakelde versnellingsbak, PDK met dubbele koppeling, achterwielaandrijving, etc. De nieuwe Panamera is gemaakt van aluminium, hoewel strategisch versterken ze de bodem van de monocoque staal. Hij weegt hetzelfde als voorheen, met meer dan 70 kilo standaard uitrusting. Je komt naar ons land in november.

Dat zal de Porsche Panamera

Renault Koleos: te koop in het begin van 2017

een andere grote SUV binnenkort markt. Deze keer hebben we het hebben over nieuwe Koleos, worden in het bereik Kadjar boven. Het zal 4,67 meter meten lang, met vijf stoelen, maar niet een mortgaging kofferbak van 542 liter. Het zal een moderne technologische apparatuur geërfd van de andere modellen van het merk en de mogelijkheid om all-wheel drive te bieden.

Zo zal de Renault Koleos

Renault KoleosSkoda Kodiaq: te koop in het begin van 2017

ander grote SUV, deze en andere met 7 zetels en hij is het verhogen van een heleboel verwachting. De première van Skoda Kodiaq zo groot zijn, zowel in omvang en aspiraties, ten behoeve van het definitief gezet imago van het merk op het product zelf te passen. de technische ontwikkeling waarbij zij de tweede generatie zijn ontstaan VW Tiguan en de gepubliceerde Ateca Seat voelen dat hun bases. Royale 4,69 meter, kofferbak van maximaal 720 liter, 30 oplossingen "Symply Clever" ... heeft als doel hoog.

Zo zal de Skoda Kodiaq

Volvo XC60: te koop in 2017

telefoontje gloednieuwe Volvo XC60 het aankomt. en over nieuwe modulaire platform, zal een technologische lasten en een nieuwe reeks motoren het toepassen van deze inline 4-cylinder 2.0. Plug-in hybride zal twee varianten, met vermogens tot 407 pk. en de mogelijkheid twee aangedreven wielen of tractie 4x4.

Dat is de Volvo XC60

VW Tiguan XL: te koop in 2017

Draai ook de Volkswagen Tiguan familie, met een nieuwe XL daling voor degenen die Zij hebben behoefte aan ruimte op zijn best. Onovertroffen kwaliteiten en mechanische en aanpassingen bieden. Er zullen ook in de toekomst VW Tiguan Coupe.

Zo zal de VW Tiguan XL

VW Tiguan XLMogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle saloons die zal aankomen tot en met 2018

¿SUV of familie? We kiezen voor de beste auto voor het gezin

SUV Guide: alles komt in 2016 en 2017