2017 Mercedes E-Klasse Coupé in een nieuwe baan

2017 Mercedes E-Klasse Coupé nog meer ambitieuze2017 Mercedes E-Klasse Coupé nog meer ambitieuze2017 Mercedes E-Klasse Coupé nog meer ambitieuze2017 Mercedes E-Klasse Coupé nog meer ambitieuze

Na de presentatie in het begin van 2016 vijfde generatie Mercedes E-Klasse sedan met carrosserie, dan is de familie goed en latere versie All-Terrain crossover Estate, nu is het de beurt aan Mercedes E Coupé, binnenkort worden gevolgd Cabrio-versie.

Vergeleken met zijn voorganger, de buitenafmetingen van de nieuwe Mercedes E-Klasse Coupé groeien aanzienlijk met lengte van 4,83 meter (12 cm meer) een breedte van 1,86 m (groeit 7 cm), een hoogte van 1,43 m (3 cm) en Slag van 2,87 m (11 cm meer); en we moeten niet vergeten dat E Coupé bedacht in 2009, en bijgewerkt in 2013, had hij platform Klasse C en niet de E even oud, maar nu ze delen veel componenten dankzij een modulair systeem vrijgegeven door de huidige Klasse S.

Mercedes E-Klasse Coupe, E meer dan ooit

Net als zijn voorganger, de nieuwe Mercedes E Coupé geen B-stijl en frame zijn vensters, terwijl het interieur aanbiedingen vier comfortabele stoelen. Met een interieur dat erft van de E-Klasse twee schermen aangrenzend 12,3 inches instrumentatie en infotainment systeem programmeerbaar met drie verschillende ontwerpen (klassiek, sportief of progressief) configuratie voor bijna alle eenheden die komen naar onze markt tegen naald klokken en het scherm 8.4 "standaard. erft Ook de stuur met touchpad aan de zijkanten om de verschillende commando's te sorteren, alsof het scherm van een smartphone, net als de knop op de middenconsole, waarmee u te typen met uw vingers navigatieaanwijzingen. voor verlichting milieu- U kunt kiezen uit een palet met 64 tinten verschillende terwijl de achterlichten anders branden toen we de auto zal treden, welkom licht functie naar binnen dat als we vertrekken, is omgekeerd aan de buitenkant. Naast vele andere dingen al beschikbaar in de nieuwe E, kunt u ook de Multibeam verlichting matrix 84 ledes of semi-autonome aandrijvende Pilot, handling gas-, rem- en oriënteren van de rail houden of zelfs vooruit als de bestuurder bedient de richtingaanwijzer.

Binnen in de Mercedes E-Klasse CoupéRange Mercedes E-Klasse Coupé

In eerste instantie zal de mechanische range Mercedes E-Klasse Coupé bestaat uit drie benzinemotoren en diesel. de E 200 van 184 pk Het vertegenwoordigt de instap, gevolgd door E300 245 pk en E400 4MATIC 333 pk, waarvan de alleen V6 en het alleen in combinatie met vierwielaandrijving. Diesel, de zogenaamde E 220d, Het is ook een vier-cilinder een 1950 cm3 die de ervaren 2.1 met vervangt hoog rendement, met beloften een gemiddeld verbruik van 4,0 l / 100 km en een CO2 emissie van 106 g / km. Bovendien met zijn 194 pk Het is in staat om te versnellen van 0 naar 100 km / h in 7,4 seconden en bereikt 242 km / h. Met automatische transmissie 9G-Tronic 9 speed enige optie beschikbaar op alle mechanische.

Als frame uitrust Direct Control schorsing, dat korting de lichaamslengte op de grond 15 mm vergeleken met de standaard sedan, terwijl in optie kunt u kiezen tussen een adaptieve dempers met veren of Air Air Body Control Naast stijfheid worden gevarieerd hoog.

de Nieuwe Mercedes E-Klasse Coupé Het is beschikbaar met twee uitrustingsniveaus: Avantgarde of AMG Line, zoals foto's, variërend ontwerp grille, bumpers, banden en zelfs remschijven geperforeerd.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Test Mercedes E 220D

Test Mercedes E 250 CDI Cabrio

De E-Klasse Coupé-test opgejaagd door Spanje