BMW Serie juni 2017: nieuw design en uitrusting

BMW 6-serie, de update komt in 2017BMW 6-serie, de update komt in 2017BMW 6-serie, de update komt in 2017BMW 6-serie, de update komt in 2017

De BMW 6-serie zal "restyling" in het voorjaar 2017 het zal van invloed op alle carrosserievarianten, dat wil zeggen, BMW 6 Serie Coupe, BMW 6 Serie Cabrio en BMW 6-serie Gran Coupe.

met de BMW 6 Serie 2017 zullen er ook veranderingen in termen van design, zowel in het lichaam en in het binnenland, alsmede de oprichting van een nieuwe metallic kleur genaamd Sonic Speed ​​Blue. Voor versies eindigen M sportpakket, nieuwe banden beschikbaar 20-inch bicolor beëindiging en inserts koolstofvezel voor het interieur, iets dat tot nu toe alleen beschikbaar was voor high-performance modellen BMW M6. van de BMW 6-serie spec M sport omvatten de specifieke afstemming van een rijdynamiek of decoratieve elementen zowel in het interieur wat lichaam en aerodynamische apparaten.

Standaard uitrusting opgenomen in de BMW 6-serie Het omvat verwarmde lederen zetels, geheugen instellingen Electric, elektrische verstelling voor het stuurwiel, de browser, punt acceo Wi-Fi, inductie opladen voor mobiele telefoon, alarm, stereo hi-fi en LED-koplampen.

Bovendien worden alle BMW 6 Serie Coupe, BMW 6 Serie Cabrio en BMW 6-serie Gran Coupe Ze bieden twee uitrustingslijnen riep Ontwerpen Pure Experience en Design Pure Excellence. Zowel passen de sfeer van het interieur en exterieur ontwerp van diverse elementen op zoek duidelijker onderscheid en individualisering, ofwel naar meer sportiviteit of om een ​​stijl meer gericht op luxe. Ook de mogelijkheden nog beschikbaar BMW Individual voor elk detail aanpassen.

mechanische range BMW 6-serie Het zal de motor bestaan 6-cilinder benzine 320 pk, een V8 450 pk en Diesel 313 pk, allemaal gekoppeld aan een Steptronic 8 toerental en als optie vierwielaandrijving BMW xDrive.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Nieuwe BMW 6-serie, meer luxe en meer apparatuur

BMW 6-serie luxe auto meer als sport

Test: Audi A7 Sportback 3.0 TDI Ultra, 6-cylinder efficiëntie

Mercedes CLS 2015 technologie in avondjurk