Detroit Auto Show 2016: de beste SUV en 4×4

Best SUV en 4x4 Detroit Motor Show 2016Best SUV en 4x4 Detroit Motor Show 2016Best SUV en 4x4 Detroit Motor Show 2016Best SUV en 4x4 Detroit Motor Show 2016

Telluride Kia Concept

De Kia Telluride is een van de prototypes Hoogtepunten van de Amerikaanse afspraak. Het is een hybride SUV, in staat zeven zetels, die de basis kan leggen voor een van de toekomstige auto's van de Zuid-Koreaanse bedrijf. Het is gebaseerd op Sorento maar met nog grotere en ook als meest opvallende kenmerk is voorzien van een opvallende oproep 'Light Emitted Verjonging'. Dit is gebaseerd op een paneel op het dak ledes van kleurpatronen en therapeutische licht, verhoogt het energieniveau van de inzittenden Auto en volgens Kia, behandeling jetlag. Nieuwsgierig, is het niet?

Telluride Kia Concept

Volkswagen Tiguan Concept Active GTE

ander SUV prototype Detroit, in dit geval van Duitsland. Volkswagen is er een preview van de gepresenteerde plug-in hybride versie de meest populaire SUV, de Tiguan. Op basis van de tweede generatie, de VW Tiguan GTE Active Concept debuteert nieuwe hulpprogramma bastaard systeem 4x4 Group, waarin een elektromotor op de achteras. met 225 pk in totaal en een set van lithium-ion 12.4 kWh, dit concept car zo efficiënt kondigt 30 kilometer van elektrische actieradius.

Volkswagen Tiguan Concept Active GTE

H-Tron Audi quattro

Het enige wat een technologische showcase Audi op de Detroit Motor Show 2016. De H-Tron Audi quattro toont de mogelijkheden van de Duitse mark op het gebied van Brandstofcelvoertuigen. een aantrekkelijk SUV lichaam van 4,88 meter lang, de elektromotor H-Tron quattro wordt toegevoerd aan drie waterstoftanks, het aankondigen van een range van 600 kilometer. Enorme zonne-energie, in de prototype-paneel, autonomie neemt toe met ongeveer 1.000 km per jaar. Veel van de oplossingen te komen aan de toekomstige Audi A8, die aankomen in 2017.

H-Tron Audi quattro

Infiniti QX60

De Infiniti QX60 gaat door een recensie schoonheidsleer aan het begin van het jaar. Een van de innovaties, de Japanse premium SUV zevenzitter Het bevat een nieuwe front, met koplampen Xenon met lichten en ledes vormige radioantenne haai, naast andere elementen. in de paragraaf mechanisch, de nieuwe Infiniti QX60 is leverbaar met een V6 3.5 benzinemotor met 265 pk en de hybride versie van 250 pk. Desgewenst kunt u versies AWD kiezen.

Infiniti QX60

Ford F-150 SVT Raptor Supercrew

doorwaadbare plaats Hij presenteerde op de Detroit Motor Show vorig jaar F-150 Raptor, de bijgewerkte versie en nog veel meer in staat off-road voorwaarden pick-up Amerikaan. Nu, in 2016, presenteert de Supercrew versie van hetzelfde model dat wil zeggen met vierdeurs en een Slag 31 centimeter hoger. Is 230 kg lichter dan het model en vervangt krachtige V6 motor 3.5 EcoBoost levert 450 pk. Ze kunnen niet missen All-Terrain banden 4x4 voor de VS en Fox Racing schokken en System 'Terrain Management' zes rijprogramma.

Ford F-150 SVT Raptor Supercrew

U kunt ook geïnteresseerd

- Detroit Special Autopista.es 2016

- 25 SUV personen die Spaans kopen

- Hoe is het grote SUV-markt