Lancia Voyager 2.8 CRD

Lancia Voyager 2.8 CRDLancia Voyager 2.8 CRDLancia Voyager 2.8 CRDLancia Voyager 2.8 CRD

Allsidighet og plass i overflod er de to mest bemerkelsesverdige kvaliteter av denne enorme stasjonsvogn, hvilken "adopsjon" av det italienske merket har ført til en forbedring i sitt interiør presentasjon, ferdig med mer omsorg og et mer luksuriøst tilnærming er båret av en svært komplett standard utstyr.

Resultatet er at Dette Voyager er fortsatt en av de beste alternativene til å reise mye syv passasjerer, og en av grunnene er dens setesystem "Stow 'n Go". Konfigurasjons 2-2-3 torg, busstype, elsker barn, og sin fleksibilitet eldre. Setene som ikke brukes kan foldes sammen og gjemme seg under gulvet bokstavelig talt å fjerne en flat overflate og når den anvendes, hullene, karakterisert ved at setene er lagret, også de to centrales- er tom og blir brukt til å lagre pakker . Av denne grunn, og takket være en ganske stor bagasjerommet selv når syv seter er brukt, det vil være for mye problemer med å bære bagasjen til alle passasjerer. Fremgangsmåten for utfolding og sammenfolding setene er forholdsvis enkel, og det samme kan sies om den måte som er vist i den tredje raden av seter som opererer en enkel mekanisme setet i den andre rekke er foldet og vippes foran, forlater et område av sjenerøse trinn. Sidedørene, i mellomtiden, er glidende og elektrisk åpning.

Høytflyvende utstyr

Når avgjort, er følgende å regulere temperaturen og som skinninteriør, samt enkel å rengjøre, vanligvis varmt og kaldt om vinteren i løpet av sommeren, de fire seter av de to radene foran har oppvarming. En annen fin detalj er oppvarmet ratt, noe som er uvanlig, og også standard. Dobbel sone klimaanlegg er på forsiden og uavhengig regulering for den bakre del av kupeen, hvor luften kommer gjennom utganger på taket. Synd bare temperatur kan velges fra klasse til klasse uten mulighet for middels karakterer, siden operasjonen er ikke så nøyaktig som vi ønsker. Fortsetter vare mot passasjerer, og eventuelt Du kan ha en DVD-system med trådløse hodetelefoner og to uttrekkbare skjermer plassert på langs på taket, sammen med en i midtkonsollen, som "vil hypnotisere" barn på lange turer.

På den annen side, tilbake til den praktiske siden, er cockpiten full av hull å sette inn alle typer objekter, mest stor kapasitet, og det faktum at den automatiske girspaken er i dashbordet, til høyre for rattet, gjør midtkonsollen jo bedre sjansene dine for lagring.

justerbar bunnbrakett

Før du trykker på startknappen vi testet elektrisk justerbart sete og pedal, selv om de sistnevnte fokuserte først og fremst folk i kortvokste kan acercárselos uten å måtte gå for nær rattet. Kjøring de første meterne gjøre klart sitt Amerikansk karakter, med en momentomformer glidende mye, og med en endringsledelse forlater den i "friløp" nesten alltid løfter vi foten av gasspedalen i byområder. Girskift er glatte og relativt rask under akselerasjon, men hvis du ønsker å redusere manuelt, ved sekvensiell funksjon som låser det høyeste giret, reaksjonene er treg og utilfredsstillende, så alltid satt inn på slutten forlate D. Ingen innvendinger vurderer den kjente modellen tilnærming, hvis mens hopp også anklaget noen marsjer, til tross for at seks relasjoner. Men motoren gir god ytelse fra svært få runder, og kjemper mot gode dynamiske resultater som veier nesten 2,3 tonn Voyager. Lyd, uten å være høy, er den ikke attraktiv på visse steder av tachometer og noen ganger, når farten gass spiss, når den indre pipelyd isolasjon betegner lite mekanisk. Likevel støynivået når du reiser er lav.

sammenhengende

I atferd, husk at bak er utstyrt med et system av stiv aksel, perfekt for å oppnå en slik koffert fordi det opptar litt, men ikke så mye i å oppnå presisjon kurver eller komfort bacheo, som selv om alt er på et mer enn akseptabelt nivå, da, gitt den enorme akselavstand, er nesten utelukkende passasjerene i bakerste rad som legger merke til en større hardhet når passerer over visse typer støt. Når det gjelder nevnte mangel på presisjon, kommer opp bare hvis vi tvinge marsjen, ikke vesentlig, fordi deres reaksjoner er svært progressiv og gi nok trygghet, men du bør alltid være klart at selv ikke nok, vi er kjører en minivan mer enn to tonn søker ikke sensasjon "sportslighet" vi kunne finne oss i noen av sine konkurrenter, men en rolig og fredelig kjøring, ikke uten glede.

Den store mengden av glassarealet og et stort speil gjør sikten er veldig bra, men du kan forbedre sikkerheten utrustning advarsel kjøretøy i blindsonen, selv om vi ikke har gått glipp av. Ja vi takket bak kamera, noe som gjør ting mye enklere når retur, gitt 5,23 meter måler Voyager og mangel på likevekt på trange steder. Hva vi ikke liker er at den automatiske hodelykt er veldig treg når du taster inn tunneler eller garasjer, og parkeringsbremsepedalen gjenstår, mindre støtende sistnevnte blir en modell med automatgir.

Kort sagt, han er fortsatt tro mot sine egenskaper som noensinne, men med mer eller mindre betydelige forbedringer i utstyr, presentasjon og ytelse for å fortsette å få følgere Nå selges den under Lancia merkevare.