Kia Cee 2016 belangrijke upgrade

Kia Cee'd 2016, profunda actualizaciónKia Cee'd 2016, profunda actualizaciónKia Cee'd 2016, profunda actualizaciónKia Cee'd 2016, profunda actualización

Kia zal beginnen met de verkoop volgende maand juli reeks 2016 de cee. Alle wijzigingen van deze renovatie zal verkrijgbaar zijn in drie carrosserievarianten: Procee'd 3-deurs, Cee''d 5-deurs en Cee familie Sportswagon.

in de Kia Cee ontwerp 2016, Zuid-Koreaanse merk behoudt zijn karakteristieke grille type "Tiger-ruis '(of neus tijger) en versterkt hoekige vormen van de voorste en achterste bumpers (beide zijn ook meer op de voorgrond). Aan de achterzijde, het licht clusters passeren uitgebreide technologie aanbieden onder leiding type, terwijl het aanbieden van legering Het biedt nieuwe ontwerpen diameters van 16 en 17 inch.

de binnen de Kia Cee 2016 ingenomen met kleine veranderingen in het ontwerp en nieuwe materialen waarmee de Aziatische onderneming streeft naar een hogere kwaliteit visuele en echt te bieden. Als decoratie en onderscheid te maken, kunt u kiezen voor de nieuwe Brown Pack voor stoelen en aan de zijkant deurpanelen.

Kia Procee'd 2016efficiëntere motoren

mechanische range Kia Cee 2016 het is bijgewerkt en alle motoren voldoen aan de beperkingen van de milieunorm euro 6. De nieuwigheid in de Koreaanse compact is de opname van een nieuwe benzinemotor 1.0 T-GDI tricilíndrico, turbocharged directe injectie en het zal worden aangeboden met twee vermogensniveaus 100 en 120 pk. In beide gevallen wordt het maximumkoppel verklaard 17,53 MKG, beschikbaar tussen 1500 en 4000 rpm. Dus de cee presenteert zijn eigen alternatief voor de reeds beschikbare andere compacte C-segment als Ford Focus (met Ecoboost 1.0 van 100 tot 120 pk), de Peugeot 308 en Citroen C4 (1,2 PureTech 110 en 130 pk), VW Golf (met de nieuwe 1.0 TSI BlueMotion 115 pk) en zijn 'neef-broer Hyundai i30. Benzine toevoer Cee zal de bestaande 1.6 GDI 128 pk en de toegang tot de 1.4 MPI (multi-point injectie) bereik van 100 pk te voltooien.

in diesel, Kia heeft hard gewerkt om geluid en trillingen te verminderen. Laag naar hoog vermogen, bieden ze een 1.4 CRDi 90 pk, een 1.6 CRDi 110 pk (94 g / km CO2-systeem met stop-start motor -idle ISG Stop / Go) en 1.6 CRDi 136 pk (Previously 128 pk).

Standaard worden alle versies gecombineerd met een handgeschakelde zes versnellingen, maar optioneel voor de 1.6 CRDi 136 pk kan kiezen nieuwe automatische DCT met dubbele koppeling zeven-snelheid (Voor benzine 1.6 GDI 128 pk, kan ook gekozen worden met de eerdere versie van de dubbele koppeling automatische zes verhoudingen).

Kia Cee'd 2016voor de liefhebbers sportiviteit, kon niet missen de GT-versie, zowel 5-deurs en 3-deur Procee'd. In dit geval is de motor blijft een benzine 1.6 T-GDI 204 Hp met kleine interne veranderingen in de mechanische turbocharger en de uitlaatsysteem, waardoor een onmiddellijke reactie en een sportiever geluid. Esthetisch, wordt de agressiviteit van de GT versies enigszins versterkt zowel buiten als binnen, met de beschikbaarheid van onder meer nieuwe lichtmetalen velgen 18 inch.

Een niveau chassis, de schorsingen en adres reeks Kia Cee 2016 Ze worden bijgewerkt met het oog op het aanbieden van meer dynamiek. In het geval van de sport versies GT, passeren bood een geventileerde remschijven vergroten (320 mm in vergelijking met 300 mm vóór).

Veiligheid en connectiviteit

Optioneel kan de Kia Cee kunt u systemen zoals hebben apparaatgegevens snelheidsbegrenzers (Speed ​​Limit Informatie Functie) The controle toezicht en de controle blind achter het verkeer alert.

Een andere interessante nieuwigheid is gevonden met de beschikbaarheid van nieuwe automatische parkeersysteem Parking Assit Smart System (SPAS) kunnen parkeren alleen parkeerplaats zowel online als in de batterij.

Voor fans van connectiviteit en technologie aan boord cee''d 2016 U kunt genieten van de nieuwe systeeminformatie, navigatie en entertainment AVN (Audio Visual Navigation) met kaarten die door TomTom specialist. Dit systeem geeft ook verkeersinformatie en weersomstandigheden in real time, evenals de aanwezigheid van flitspalen.