SUV selges i Spania

SUV selges i SpaniaSUV selges i SpaniaSUV selges i SpaniaSUV selges i Spania

1. Qashqai

Nissan Qashqai

vellykket Qashqai vil forlate oss etter mer enn 7 år på markedet (med en 'restyling' og fremveksten av variant 2), da det kom, Cocooning på salg oppføringers. Nøkkelen modell i fremtiden Nissan Europa, sikkert de som har jobbet i deres etterfølger, som vil trykke forretningene i fjeg EBRUARY, De har følt ekstra press for å lage et produkt som skulle overta bilen mer viktig og lønnsom Nissan på vårt kontinent og vårt land.

2. Juke

Nissan Juke

Det virker som om suksessen Qashqai Han har tjenestegjort Nissan også for å tjene et godt bilde SUV og dristig Juke med sin risikabelt design har blitt nest mest solgte modell og første blant liten SUV, et segment oppover i salg og modeller.

3 og 4. Hyundai ix35 og Kia Tage

Hyundai og Kia Sportage ix5

Definitivt, kan du si at koreansk industri Det er helt på plass og plassert i Europa og i Spania. den Hyundai ix35 Det er den mest konsekvente rival Qashqai og reflekterer den gode kvaliteten Hyundai. Innenfor den koreanske konsernet, Kia Sportage, kloniske modell ix35, bekrefter god aksept av sine produkter. I mars vil vi se den første stilistiske oppdatering Sportage, som skal tjene til å tåle trykket av ankomsten av den nye Qashqai.

5. VW Tiguan

VW Tigual

den Tiguan setter kvalitet i segmentet, samt mekanisk variasjon, men selvsagt, ledsaget av prisene i tråd med teknisk nivå.

6. Dacia Duster

Dacia Duster

For hans del, Duster (Nylig oppdatert) er det motsatte strategien for å Tiguan, strenge teknisk sett en modell, men det kan tilby de laveste prisene i segmentet. Dette betyr ikke å dra nytte av synergier Renault-gruppen og vises 4x4-versjoner hvor Nissan Det gjør en god integral transmisjon og Renault en god dCi-motor.

7. Kuga

Ford Kuga

Dette siste 2013 har skutt den første Kuga og har tatt imot en andre generasjon, uten å miste sin sporty dynamikk holdning har videreutviklet og tilpasset hennes berøring rulle. Generelt, en modell svært nøye, med en høy kjøreegenskaper og utstyrt til den siste.

8. Renault Captur

Renault Captur

Det har kommet opp med god fot Captur, andre SUV "by" på salgslisten. Utviklet fra den nye generasjon Clio, den Captur forpliktelse til en høyere kroppsmasse og design "all-terrain"Men følelsen som naturlige kontroller og balansert som alle andre Clio.

9. Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

blant premium, romanen fremkalle Det har blitt SUV referanse. Trinnet tatt "ned" av Range Rover Han har truffet målet, treffer meget sterke tyske modeller (Q5, X3 og GLK), så langt han stikkord for segmentet. Produktkvalitet og fremfor alt en meget attraktiv design har vært et friskt pust.

10. Audi Q3

Audi Q3

Og til slutt, Audi "laget i Spania" lukker listen over bestselgere. romanen Q3 skiller seg ut for variasjonen av mekanisk og versjoner (ikke mangler en rabiat RS-versjon), som har utelatt BMW X1. Men den har en sterk rival i sikte: fremtiden Mercedes GLA. 2014 kamp blir servert.

MODELL

SALGS 2013

Nissan Qashqai

19992

Nissan Juke

9303

Hyundai ix35

8372

Kia Sportage

7994

Volkswagen Tiguan

7735

Dacia Duster

6472

Ford Kuga

5271

Renault Captur

5161

Range Rover Evoque

4773

Audi Q3

4490