DS bereidt een SUV voor 2017

De volgende DS zal een SUV en hit Europa inDe volgende DS zal een SUV en hit Europa inDe volgende DS zal een SUV en hit Europa inDe volgende DS zal een SUV en hit Europa in

Tot nu toe en omdat het publiek dat DS onafhankelijk zouden opereren binnen het werd groep PSA, de enige bekende bewegingen here Europa is geweest om te veranderen "maskeren" Citroen, een eigen DS in hun omgebouwd modellen 3, 4 en 5 en bloot te leggen ze in dezelfde dealers tot dan toe, maar nu bij elkaar maar niet gemengd met Citroën. En wij zeggen in Europa, want in de Chinese markt Ze zijn nu een aantal jaren werkzaam als zelfstandig merk DS Franse groep PSA (Peugeot, Citroën DS).

Deze onafhankelijkheid was niet alleen een commercieel probleem, maar ook en vooral product. DS Hij heeft modellen ex-beweerde ontwikkeld voor die markt, zoals gedefinieerd om te voldoen aan smaak en behoefte aan dat markt en de luxe als punt van vertrek, te maken DS een merk ontworpen om te voldoen aan merken premie. Op dat moment, DS op de Chinese straat heeft gezet, onder andere modellen, een sedan 3 volumes (5 LS, waarbij het niet nodig om u welk model drift vertellen) en SUV, gedoopt nummer 6. Ook DS Hij heeft gebruik gemaakt van de salons waaronder ziekenhuisopnamen van Beijing en Sjanghai om les te geven vele auto's concepten, op die zou worden ontwikkeld, nu zijn toekomstige aanbod van auto's naar China en Europa.

De DS Wild Rubis zie je op de foto's is een van die concepten. de objectief van DS Het is het invoeren van de groeiende markt SUV met een gemiddelde model om te vechten met rivalen SUV niveau en intenties Audi Q5, Mercedes GLC of Lexus NX. DS wil zich onderscheiden van zijn concurrenten door de luxe en comfort, maar de historische merk DNA was ook technologie en toekomstige DS, Als u wilt een vermeende geloofwaardigheid maken Europa, Het moet een technologisch geavanceerde auto. In dit verband, zou het de eerste model PSA-groep Om de release Hybridisatie plug-in.

de plannen DS voor Europa Ze niet ten einde. In feite is het begin van zijn ontwikkeling en afwikkeling. de DS3 Het is het eerste model van het huidige aanbod van de lijst te vervangen en plannen voor de toekomst nut van het merk is zeer ambitieus. DS wil de toekomst 3 een elitair stedelijk model, maar ook onder de SUV-formaat. en aanbieding elektrische versies. Het idee is om deze technologie in kleine modellen uit te voeren en Hybridisatie plug-in in grote, in aanvulling op de conventionele versies Diesel en benzine.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De DS 6WR binnenkant

Auto's voor herinnering: Citroën DS "haai"

DS e-Gespannen: supercar en elektrische