Subaru WRX STI en WRX 2016 een sport vollere

Subaru WRX STI en WRX 2016Subaru WRX STI en WRX 2016Subaru WRX STI en WRX 2016Subaru WRX STI en WRX 2016

Subaru heeft een aantal verbeteringen aangebracht aan de Sport AWD WRX, zowel conventionele versie van 270 pk, terwijl in STI 300 pk (Die wordt verkocht in Spanje). De WRX heeft een benzine boxer motor turbocharged2.0, kan aangrijpen aan een handgeschakelde versnellingsbak of een zestraps automaat aan met dezelfde laatste -dit relaties alleen voor de afwerking 'Premium' en 'Limited' secundaire versie powerful-. Bij WRX STI, het drijfgas onderhouden boxer turbo 2,5 liter, gekoppeld alleen manuele zesversnellingsbak.

Als we ons richten op de veranderingen in de Subaru WRX één nieuwe systeem infotainment 'Starlink', 6.2 inch scherm, satellietradio SiriusXM en diverse aux-ingangen, iPod, USB, etc.

wint ook systemen reisgenoot, als assistent spooronderhoud, blinde vlek detector of achter dwarsverkeer waarschuwing (naar veilige parkeerplaats te verlaten).

Bovendien, opzeggingenpremie'En'beperkt'Laat kiezen voor een lichtmetalen velgen 18 inch.

Als we ons wenden tot Subaru WRX STI, de veranderingen zijn gering en, waarom niet zeggen, onnodig voor de meeste kopers van dergelijke auto's. Een van hen is de mogelijkheid om te kiezen of het grote achtervleugel (Geen kosten), terwijl het infotainmentsysteem met de enorme scherm komt standaard. Als we kiezen voor de 'Limited' afwerking, zullen we het systeem winnen keyless entry, de detector dode hoek en achter dwarsverkeer alert.

de afzetprijzen Deze versies zullen zeer vergelijkbaar met 2015, met een geschatte kosten in Spanje van 45.000 euro voor STI, terwijl de normale WRX (niet beschikbaar in ons land) is geprijsd bijna 8.000 euro minder.