BMW 2 Series Gran Coupe te koop in 2017

BMW 2 Series Gran Coupe te koop in 2017

In het verleden Guangzhou Motor Show (China) 2015 BMW presenteerde de prototype BMW Concept Sedan Compact, een intentieverklaring van wat de definitieve BMW Gran Coupe Series 2.

Nadat de pull ze met de Audi A3 Sedan en Mercedes CLA, BMW gaat verder en wil niet afwezig te zijn in deze strijd om de beste te zijn premium sedan auto met carrosserie (sedan) afgeleid van een compacte segment C.

Van oudsher is BMW altijd gebaseerd zijn product communicatie in een sportief en een structuur langsgeplaatste motor achteraandrijving als een van de belangrijkste selling point. Nu dingen zijn veranderd. Onder het product intrede platformversies dwars voorste motor en voorwielaandrijving, en gelet BMW 2 Series Active Tourer en Gran Tourer, in aanvulling op de BMW X1 en Mini Clubman. Het maakt gebruik van dit platform ook voor de BMW 2 Series Gran Coupe, waarbij longitudinale aandrijving en motoren voor BMW 1 Serie en BMW 2 Series Coupe.

BMW 2 Series Gran Coupe, toegewijde ruimte

Bij BMW 2 Series Gran Coupe, een van de belangrijkste voordelen van het maken van een vierdeurscoupé met de nieuwe architectuur is om te kunnen bieden romp meer dan waard en een interieur zonder overdreven theoretisch centrale tunnel, omdat er een transmissiehuis. Aldus wordt een vier-deurlichaam met een interieur ontworpen voor vijf inzittenden.

Wat betreft de motoren dat rijdt de BMW 2 Series Gran Coupe, is niet officieel omschreven het bereik van de monteurs dat zal bieden, maar kijk maar naar wat wordt aangeboden vandaag de dag, met versies in benzine en diesel drie- en vier-cilinder mogendheid variërend 136-231 paarden in benzine en 116-190 pk in diesel. sluit niet uit dat een mogelijke BMW M Motorsport sport versie maar zou gezien de mechanische configuratie meer een afwerking als een model radicaal; Dat is wat ze zijn en BMW 2 Series Coupe en Cabrio.

U kunt ook geïnteresseerd

- BMW M2 Coupe, sportief essence pure BMW M

- BMW 2 Series Gran Tourer, BMW zeven zetels

- BMW 2 Series Active Tourer prijzen en technische gegevens