Range Rover Sport 2018: nieuw gezicht en een veel technologie

Veranderende gezicht van de Range Rover Sport 2018Veranderende gezicht van de Range Rover Sport 2018Veranderende gezicht van de Range Rover Sport 2018Veranderende gezicht van de Range Rover Sport 2018

Hoewel sinds barsten in 2013 tot op heden Range Rover Sport Bijna elk jaar is geen nieuws gehad (Hybrid, SV8, SVO, SDV6 292-306 pk SD4 ...) is nu halverwege haar commerciële leven, toen hij presenteert verandert grotere entiteit. In zijn uitstraling aan de buitenkant koplampen Opnieuw ontworpen, fijne antinieblas LED van kleine hoeveelheden in het onderste gebied van een bumpers waarvoor het is ook nieuw wetsvoorstel, rooster, een spoiler Slotted achter het makkelijker voor minder vuil afzettingen op de maan, evenals drie nieuwe ontwerpen velgen 21 of 22 "zilveren afwerking gepolijst of zwart. Daarnaast boden zij nieuwe exterieur design pakketten met zwart satijn of koolstofvezel.

Range Rover Sportvoor vuurtorens, nu meer gestileerd, bieden tot vier technologieën, allemaal afhankelijk van het merk met een superieure verlichting: premie, met 24 geleid; matrix, met 52 LED scheiden van de lichtbundel in verticale lijnen gearceerde gebieden te creëren en te voorkomen schitterende andere bestuurders; leiding voor pixel met 142 LED verdelen van de verticale balk en breedte; en geleid door laser pixels, combineren 144 geleid vier laserdiodes aan het licht te projecteren met grote precisie meer dan 500 meter.

Range Rover Sport 2018 meer technologie

Inside verwelkomt ons met fijnste zetels in première coatings, vullingen en tussenlagen voor meer comfort, sfeerverlichting met 10 kleuren verkrijgbaar, meer opslagoplossingen en / of met een grotere capaciteit in de middenconsole koelkast kan hebben geschikt voor vier flessen van 500 ml staat afkoelen tot 5ºC- tot 14 connectors (USB, HDMI, 12V en 220V) en ionisatie-systeem de lucht in de passagiersruimte. Maar het meest opvallende is de nieuwe apparaat Infotainment Touch Pro Duo met twee touch screens 10 " HD. Een systeem dat al weet dat de Range Rover en ervoor zorgen dat we vonden niet alleen door haar ontwerp of grafische kwaliteit, maar ook voor zijn snelle reactie en zelfs zo intuïtief te gebruiken. de bovenste scherm Je kan worden verplaatst om verblinding te voorkomen en het verbeteren van de zichtbaarheid, terwijl de bodem wordt bevestigd. De eerste verzamelt informatie navigatie, audio, multimedia... terwijl lager Het is gereserveerd voor airconditioning, reglement van zitplaats en voertuig. De multifunctionele wijzerplaten royale afmetingen kan de temperatuur, de ventilatorsnelheid, de zetel massage regelen ... Bovendien, controls de stuur debuut switches aanraken met dynamische verlichting.

Range Rover SportWe vonden ook een Hoofd A Display welke informatie projecteert op de voorruit kleur op een oppervlak 10 "een grotere helderheid en definitie; gegevens over de snelheid, navigatieaanwijzingen, adaptive cruise control, verkeersborden ... Ook beschikbaar Armband Kernactiviteit vrijgegeven door de Jaguar F-Pace voor het afsluiten van de auto met de sleutel binnen, terwijl we nemen een duik op het strand of spelen sport.

Range Rover Sport 2018 breed mechanische waaier

onder haar propellers de meest opvallende is de komst van een nieuwe Hybride plug, 2.0 Si4 PHEV, met 51 km van autonomie in elektrische modus, Deze informatie wordt dan geclassificeerd door de DGT als nul-emissie voertuig 404 pk, en het vervangen van de vorige Hybrid Diesel Hybrid SDV6. in diesel het bereik scharnierend in het 2.0 SD4 vier cilinders 240 pk, V6 3.0 TDV6 met 258 pk en 3.0 SDV6 met 306 pk en V8 4.4 SDV8 van 339 pk. in benzine gamma begint met een 2.0 Si4 tetracilíndrico van 300 pk, zet de 3.0 V6 van 340 pk en eindigt met de 5.0 V8 overgang van 510 tot 525 pk en speciale SVR nu 575 pk waarmee versnelt 0 tot 100 km / h in 4,5 seconden en bereikt 283 km / h. Deze hoogwaardige versie vertoont bijzonder bumpers, een motorkap koolstofvezel, eventueel in zicht, met openingen en een nieuw remsysteem belooft grotere weerstand tegen hoge temperaturen.

dynamisch de verbeteringen zijn subtiel, maar ze belangrijk kunnen zijn, omdat Land Rover beweert te hebben verbeterd de stijfheid de chassis terwijl veelbelovende grotere stuurprecisie. Behalve SD4 uitvoering met spiraalvormige ophanging, de rest wordt standaard uitgerust luchtkussen. Onder de andere optionele uitrusting van apparaten die nu telt is het "Advanced Tow Assist" dat vergemakkelijkt manoeuvres achteruit snelheden met aanhanger zodat de bestuurder is verantwoordelijk voor het markeren van alleen het pad door de achteruitrijcamera met Dial "Terrain Response" om alleen de pedalen te behandelen, terwijl het adres automatisch wordt verplaatst.

orders voor de nieuwe Range Rover Sport wordt nu ondersteund op dealerships, hoewel niet zal aankomen omhoog einde van het jaar met prijzen variërend van 71.100 € 2.0 SD4 Z van de SVR 151.400. voor hybride plug zal moeten wachten 2018.

U kunt ook geïnteresseerd

Zorg ervoor dat de sportievere Range

Porsche Cayenne vanaf 79.981 €

Porsche Cayenne, sportief oplossingen