Bollinger B1, en is de meest “simpele” elektrische SUV wereld

Bollinger B1, de elektrische SUV'sBollinger B1, de elektrische SUV'sBollinger B1, de elektrische SUV'sBollinger B1, de elektrische SUV's

Bollinger Motors is duidelijk: ze willen de zijn eerst een volledig elektrische SUV te lanceren. Daarom is vanaf 2019 zal het moeten uw Bollinger B1, een 4x4 met een klassieke esthetische waar de grootste geheim onder de motorkap bevinden, kopen met een elektrisch blok dat de meest geavanceerde zal zijn in een van de meest spartaans voertuigen die zijn de markt te verlaten.

De Bollinger B1 herinnert ons aan de jaren waarin de primaire auto-ontwerpers waren we op ons bureau, het schilderen van dozen met wielen in onze verbeelding waren spectaculair off-road. Het is ontworpen precies zoals deze elektrische 4x4, zoals bijna uitsluitend voertuig voor gebruik in het veld zonder enige concessie aan comfort.

Misschien is de enige detail comfort wordt bepaald door de Hydropneumatisch veersysteem parallelgeleiding om de meest kritische gebied van de auto, een laag waar de batterijen zijn inbegrepen beschermen. Een ander ding dat ons opvalt is dat ondanks het imago spartaans (gebrek aan ruimte op het stuurwiel voor een eenvoudige airbarg), heeft aansluitingen AUX, USB en Bluetooth.

Werk in het veld zonder vervuilende

De beslissing om deze SUV met een elektrische motor te produceren lijkt de stelregel van het veldwerk de zorg voor het milieu te volgen. Daarom heeft twee motoren op elke as voor in totaal 365 pk geeft een topsnelheid van 204 km / h en de acceleratie 0-100 km / h in 4.5 seconds. Volgens Bollinger, kan het geschatte traject B1 liggen tussen 200 en 320 km, afhankelijk van gebruik en rijomstandigheden.

Om dit te bereiken, is de Bollinger B1 niet verliezen het perspectief van wat de reden waarvoor het ontworpen is geweest. Daarom proberen om gewicht te verminderen met alle middelen, drie horloges, drie lichtgevende getuigen of schuifdeuren zijruiten. Geen airco, geen elektrische ramen en bijna geen veiligheidsmaatregelen, op basis van het interieur en exterieur van het voertuig.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

BMW verkoopt al meer elektrische en hybride sport

VW en u krijgt tot 10.000 euro aan minder vervuilende auto's te kopen

Jeep Grand Cherokee Trackhawk, de krachtigste SUV in de wereld