Opel Insignia 2017: zo zal de nieuwe generatie

Zo zal de nieuwe Opel Insignia 2017Zo zal de nieuwe Opel Insignia 2017Zo zal de nieuwe Opel Insignia 2017Zo zal de nieuwe Opel Insignia 2017

Zet een datum alvast in uw kalender: Eerste dagen volgende maand oktober, tijdstip waarop de Paris Motor Show 2016 zal worden gehouden en waarin, naast vele andere grote vernieuwingen van de toonaangevende merken in de industrie, ook debuterende nieuwe tweede generatie Opel Insignia.

De waarde van uw autode Nieuwe Opel Insignia 2017 opgericht met het doel van de vergadering een notebook nog bredere eisen de uitgaande salon, met initiële startpunt dedicated gewicht: Opel aspect dat van toepassing zal zijn bootst productieprocessen in de Opel Astra voor de volgende generatie een veel lichtere Insigne die tot doel hebben niet alleen grotere efficiëntie, maar ook een genoegen duidelijk superieur rijgedrag. Het heeft al blijk gegeven van haar compacte model herstellende bevoorrechte posities in zijn categorie, en de Opel Insignia segment moet echt stappen geven als het merk niet wil het kielzog van zijn concurrenten te verliezen. Hier is er geen wapenstilstand.

2017 Opel Insignia: een spectaculaire saloon

Opel Insignia laat uitgaande lange levensduur Hij lanceerde in 2008 en bijgewerkt in 2013-, maar met de juiste commerciële resultaat zoals blijkt uit zijn 90.000 stuks vorig 2015 verkocht in heel Europa. Hij wil dat de president van het merk, Karl Thomas Neumann, Opel is de emotioneler Duitse fabrikant in termen van design. En als de eerste generatie en brak canons in stijl, nu concentreren al zijn inspanningen om een ​​sculptuur te bereiken veel meer elegante en majestueuze waarin, ja, de ontwerper wil ook DNA weerspiegelen en vele knipogen esthetische concept van Monza te zien in de 2013 Frankfurt Motor Show.

Zie daarom een ​​nieuw front in het nieuwe logo, met zeven zeer gestileerde grill zijden verwelkomen het logo van Opel tussen twee stroken vleugelvormige chroom. Het zal weg en sommige geven optische zult u niet alleen een veel stijl, maar ook een veel technologie dankzij de nieuwste generatie LED-Matrix. De auto lijkt breder front met deze identiteit, zoals in profiel te bekijken lijken nu meer coupe. De Opel Insignia zal een zeer ontspannen achterklep hebben, met een bijna horizontale venster. Zo ook een lijn als de VW CC en modellen suggereert soortgelijke cut reeds ondertekend Premium merken zoals Mercedes of BMW ....

Opel Insignia 2017Insignia 207: hogere kwaliteit en aanwezigheid

Opel, natuurlijk, is ook bedoeld om Premium dichter bij de fabrikanten en in grootte .... Vandaar de toch al grote huidige generatie Opel Insigna-4,84 meter lang voor de sedan en 4,91 in het geval van familie Sports Tourer-, ga dan naar Verhoog tekstgrootte voor flirten met vijf meter lang, ook op zoek naar een hoge visuele impact. een strijd die tien centimeter zal stijgen van de huidige 2,74 meter ook van invloed op de bewoonbaarheid Opel Insignia, Net zoals de romp zal uiteraard toegenomen volume. functioneel, Opel weet wie de sterkste rivaal en hij wil er voor te gaan: de VW Passat.

Maar groter betekent niet dat het opgeven van de prestaties en het verbruik in de nieuwe Opel Insignia, vooral wanneer Sommige versies mogen verliezen, ondanks de groei in centimeters tot ongeveer 200 kilo gewicht. Ja, en toewijding aan downsizing motoren 2.0 CDTi verdwijnen zeker de 1.6 CDTi regering, met een maximale exponent Bitubo. Evenzo zal de Astra het verstrekken nieuwe familie van motoren 1.4 Turbo benzine. Volgende halte: Parijs.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Opel Insignia huidige assortiment: 1.4T vs 1.6 CDTi, welke motor u geïnteresseerd?

Nieuwe Mazda 6 2017 efficiënter, meer verfijnde

Dit is de nieuwe Opel Zafira

Opel Mokka X, over