De SUV Skoda Kodiaq Coupe Dichter bij Europa?

Skoda Kodiaq Coupé: kom naar Europa? eerste foto'sSkoda Kodiaq Coupé: kom naar Europa? eerste foto'sSkoda Kodiaq Coupé: kom naar Europa? eerste foto'sSkoda Kodiaq Coupé: kom naar Europa? eerste foto's

2018 lijkt erop dat het ook een belangrijke rol in de toekomst van Skoda jaar zal zijn. de Kodiaq op het bruggenhoofd van de lancering, heeft het startsignaal gegeven voor een revolutie in het traject dat zal gaan veel verder dan wat we vandaag kennen in een hectische tempo dit jaar en zelfs inhalen de volgende.

Als je je voorstellen dat de familie Skoda Kodiaq in vijf-deur lichaam zal blijven en 4.69 m we vandaag kennen, met vijf of zeven zitplaatsen, kun je niet meer mis. Ja, omdat ze al zijn aangekondigd voor deze familie gebouwd op de multivalente MQB platform Volkswagen-groep niet alleen toekomstige Kodiaq Sportsline Skoda en Skoda Scout Kodiaq, respectievelijk de meest dynamische versie en de campera dat zal het bod, maar ook een verrassende versie om een ​​idee te krijgen te maken, hebben enige gelijkenis met de stijlvolle BMW X6.

Ja, we praten over de Skoda Kodiaq Coupe, een variant van skoda Kodiaq iets korter en daardoor ligt halverwege tussen de Skoda Yeti, die zal worden op de verkoop in november (Nogmaals, ja, de MQB platform "verborgen" in het kader van een lichaam dat, zeker, zal veel raakvlakken met andere SUV van het huis) en de oorsprong van de hele saga, deze SUV 4 , 69 m.

Skoda Kodiaq Coupé, de productie van start

Weken geleden confirmábamos bedoeld om het te brengen Skoda Kodiaq Coupé aan de productielijn. En inderdaad het zal, zoals zij heeft het groene licht gegeven aan hun vergadering ... voor de Chinese markt, waar het zal dit 2018 aankomen. Tot nu toe, het bekende.

Skoda Coupe KodiaqZo was de wens van de leiding van Skoda door niet alleen verblijf in deze markt, voor grote en dorstige auto's, zoals voorgesteld door deze puur emotionele versie bijgenaamd Coupe (hoewel vijfdeurs en bezien of uiteindelijk noemen dat) gekoppeld aan Kodiaq.

Wat we vandaag in een positie om te zeggen is queel wens van het merk honchos kon een realiteit worden, zodat Skoda Kodiaq het einde Coupé ook in Europa verkocht.

De beslissing kan sneller worden genomen in plaats van later, want op dit moment is de productie project voor onze markt en buren is in het stadium van de business case, namelijk evaluatie van de kosten of de gevolgen voor het bedrijfsleven merk zou een dergelijke productie in Europa te hebben. Want inderdaad een conditio sine qua non voor de Skoda Kodiaq Coupé gaat over de verkoop in de Europese Unie is om hier te komen: er is geen mogelijkheid dat een van de toestellen vervaardigd in China, die welke in Antingzhen, in het district Jiading (Shanghai) Automotive SAIC Volkswagen, Skoda Octavia waarbij ook een aantal Volkswagen (Goal, Santana, Touran, Passat ...) had net in het bezit van Europese klanten.

dus, ogen gericht op de Tsjechische Republiek. Aan het eind van de dag, in plaats omdat er geen te nemen of de uiteindelijke beslissing (zeker in Wolfsburg hebben veel te zeggen), omdat het zich voordoet om onze markten deze passie SUV het lijkt erop dat er zou zijn, hetzij in Mladá Boleslav of in Kvasiny, hoewel deze fabriek vandaag de dag kan niet omgaan met de behoeften van veeleisende Kodiaq Skoda-dealers te voldoen.

De ene of de andere plant, tenzij de ongebruikelijke beslissing te maken is Tomase één Skoda buiten de republiek oorspronkelijke model (nu de Europese lijn, alleen de Skoda Citigo vervaardigde daarbuiten, in het buurland Slowakije in Bratislava fabriek) kon het huis van de nieuw zijn SUV coupé Tsjechisch.