Audi Q8 Concept, de nieuwe luxe SUV voor 2018

Audi Q8 Concept 2017Audi Q8 Concept 2017Audi Q8 Concept 2017Audi Q8 Concept 2017

Audi Q8 Concept met de fabrikant in de 2017 Detroit Motor Show voorgesteld door een stap op de waaier met sportieve accenten en komt nog dichter bij het niveau van de auto's zoals de BMW X6 en Porsche Cayenne. Dit model coupe-achtige en zelfbenoemde als grote SUV, Het handhaaft bepaalde sportieve details die deze bron luxesegment karakteriseren. En het merk wil deze auto wordt afgekondigd in 2018 als vlaggenschip.

Gemonteerd op het platform MLB EVO (Het zelfde als de Audi Q7), zullen elementen van hun kleine broertje te delen en zal beschikken over afmetingen 5,02 meter lang, 2,04 meter breed en een hoogte van 1,70 meter. gevecht Audi Q8 Concept Het is drie meter.

Vooraan is er een grote grille huidige en kenmerkende hexagonale vorm, gecombineerd met de gemarkeerde lijnen van de voorkant van de auto. Optische groepen lichten worden gegeven als X en de digitale lasertechnologie matrix, vergezeld door enkele soort LED-dagrijverlichting, die ook maakte het werk dynamisch richting indicatie.

Misschien is het hoogtepunt van uw profiel is de manier waarop ze zijn geïntegreerd portierruiten, de laatste greeploze gezicht, waardoor de opening wordt veroorzaakt door de contact de hand.

Audi Q8 ConceptBinnen de Audi Q8 Concept presenteert een ruimte voor vier personen in totaal, met een elegante en luxueuze esthetiek, met behulp van de 'virtual Cockpit '(box gedigitaliseerde bezetting) en een 12,3 inch touchscreen in de middenconsole.

In de kofferbak is er sprake van een capaciteit van 630 liter volume, meer interessant voor de segment we proberen de ruimte.

Audi Q8 Concept: mechanische

deze Audi Q8 Concept maakt gebruik van een aandrijfsysteem hybride plug waarbij in totaal 330 kW (445 CV) Door de combinatie van een benzinemotor 3,0 TFSI 333 pk en een elektromotor van 100 kW (134 pk), aangrijpt op een automaat acht-snelheid tiptronic. Het maximumkoppel van 71.42 MKG wordt aangekondigd.

De Audi Q8 Concept in de plug-in hybride versie kunnen versnellen van 0 naar 100 km / h in 5,4 seconden en het bereiken van topsnelheid van 250 km / h.

Het interessante hieraan is dat Audi Q8 Concept ook slechts is gehomologeerd consumptie 2.3 l / 100 km, met een bereik in elektrische modus 60 kilometer en geheel van meer dan 1000 km met het reservoir en de batterij volledig opgeladen. De laatste heeft een capaciteit van 17,9 kWh en kan volledig worden opgeladen twee uur met een vermogen van 7,2 kW.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Toekomstige SUV van Audi

Range Rover Evoque Convertible, uniek in zijn soort

Een andere Audi Q zicht: nieuwe Q8