De nye Hankook dekk for SUV og 4×4

New Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4New Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4New Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4New Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4

Hankook har ett mål: som gir høy ytelse dekk som originalutstyr på premium modeller segmenter av tyske mark. Den siste til å bli med på listen er fornyet BMW X5, som det blir femte modellen BMW gruppen i 'passe' -etter strikker en serie sørkoreanske produsenten, series 3 og Series 5, og mini-.

Den nye Hankook dekk kalles 'Ventus S1 evo2', og det er fokusert direkte til SUV og 4x4 biler. med en helt ny konstruksjon, vil være tilgjengelig i den nye X5 og markedet fra våren 2014 tiltak 17 til 22 inches, bredder trå 225-315 og radier fra 60 til 30.

det vil 'og mer dynamisk gener'. Så Hankook kunngjør ankomsten av deres nytt skip flaggskip dekk, som det har blitt tatt hensyn til erfaring i DTM (Tysk Touring Car Championship) som den eksklusive dekkleverandør. Den splitter filosofi 'Kontrol Technology' Det er også til stede i den Ventus S1 evo2 kombinere 'Technology, høy ytelse og sikkerhet'.

I tilfelle av denne nye dekk er det rettet mot 'dynamiske førere av kraftige biler, dekk som krever at deres ytelse i alle parametere og uten å ofre karakteristikker som suspensjon, komfort, lav støy og lav rullemotstand forklarer Jin-Wook Choi, President i Hankook dekk.