Mazda Koeru, is de preview van de nieuwe CX-4?

Mazda Koeru, is de preview van de nieuwe CX-4?

Frankfurt Motor Show 2015

'Een superieur wezen dat verder gaat dan' dit is, bij benadering de betekenis van het Japanse woord koeru, de naam die u gebruikt Mazda om hun nieuwe naam prototype van SUV Het is te zien in de 2015 editie van de Frankfurt Motor Show.

met de Mazda Koeru, Japanse firma wil wedden verder op het segment crossovers en SUV, een niche in de automotive markt blijft goede verkoop aantal verschillende merken van auto's te rapporteren. Zou het kunnen deze koeru de toekomst CX-4?

volgens zegt Mazda, de koeru toont duidelijk de esthetische taal KODO (Of ziel bewegende, vertaald in het Castiliaans). Dynamiek en vloeibaarheid lijnen, veel aërodynamische en sportartikelen alsmede diverse Modern agressieve slijtage raakt zowel binnen als buiten de Koeru begrip. Dus met de KODO grille, LED-technologie verlichting en stappen voor- en achterwiel. Ook wordt aangetoond met royale 21-inch wielen met een aantrekkelijk design.

Japanse SUV metingen 4'6 meter lang, 1,9 m breed en 1,5 m hoog met een wielbasis van 2.7 meter. Deze gegevens plaats deze in omvang tussen de CX-3 en CX-5.

het samenstel Mazda SKYACTIV technologieën ook ten dienste van de nieuwe koeru, dus met dit nieuwe merk bevat Japanse prototype powertrains, carrosserie en chassis stijfheid en het verdienen van een niveau van de schorsing die comfort voor de bestuurder uitstrekt.

de koeru Het wordt begeleid op de stand Mazda van Frankfurt door auto's die deel uitmaken van de Europese einde van de Japanse firma: de nieuwe MX-5 en CX-3, plus CX-5, Mazda6, Mazda3 en Mazda2.