Nieuwe Audi R8 Spyder 2017: prijs voor Spanje

Audi begon marketing in Spanje Audi R8 SpyderAudi begon marketing in Spanje Audi R8 SpyderAudi begon marketing in Spanje Audi R8 SpyderAudi begon marketing in Spanje Audi R8 Spyder

Na zijn debuut afgelopen maart, in het kader van de New York International Auto Show, nu starts in ons land merchandising de Audi R8 Spyder. met een prijs beginnend 209.420 euro, Het vereist een uitgave 17.550 euro meer dan de Audi R8 Coupé. In tegenstelling tot de laatste, in eerste instantie wordt alleen geleverd een mechanische optie, de V10 atmosferische 5.2 540 pk, zonder de plus-versie met dezelfde motor bereikt 610 pk in de Coupé. Toch zijn de voordelen zijn van een hartaanval, met 3.6 seconds om van 0 tot 100 km / h en een maximumsnelheid van 318 km / h, terwijl hun gemiddelde verbruik is 11,7 l / 100 km. Altijd met de automaat dual clutch S-tronic 7-speed en Quattro vierwielaandrijving met elektrohydraulische meervoudige koppeling geschikt voor de distributie honderd procent van kracht op de voor- en achterzijde.

Hoewel het al is begonnen met de productie, hand geassembleerd in de exclusieve fabriek Bollinger Höfe in de nabijheid van Neckarsulm, de eerste eenheden zal worden geleverd in november, maar kort voor het einde van de eerste helft van oktober kunt u onze eerste indrukken hier te lezen om je stuur en wat de verschillen zijn met betrekking tot excelsa en gesloten uitvoering.

U kunt ook geïnteresseerd

Audi onthult de R8 Spyder in New York

Test Audi R8 5.2 FSI plus

En de Audi R8 wordt gemaakt