Leie en bil: 5 nøkler som du kan være interessert

Leie en bil: 5 nøkler som du kan være interessert

Mer enn en halv million biler på våre veier er leie biler, en formel for å nyte en bil ved å betale en fast månedspris som omfatter alle, men drivstoffet. Det er verken mer eller mindre enn en leie lang sikt. De store brukere er bedrifter, både store og små og mellomstore og nylig autonome, fordi de har muligheten til å fradragsberettiget, men flere og flere privatkunder som leier fordi de virkelig ønsker å være bilen en god som avskriver så raskt.

1. Liker å endre biler jevnlig

kontrakter leie vanligvis varer vanligvis omtrent fire år i gjennomsnitt, -Mens det er sant at i tilfelle av enkeltpersoner, ofte utvide til fem. Er bare hvor lang tid det en bilen begynner å svekke seg betydelig. den leie kan du nyte en ny bil, med alt som dette innebærer, hvert fjerde eller femte år, som du ser.

2. Vil du ha din overhead lys

Hvis du ikke vil overrasker kostnaden av bilen og ønsker å vite på forhånd hva du skal bruke på det, leie Det vil hjelpe. Ingen første utlegget, er det bare én månedlig avgift i den avtalte perioden inkludert vedlikehold, reparasjoner eventuelle feil og gjeldende avgifter. Dekk er inkludert i hvert enkelt tilfelle, hvor mange kilometer du merke hvert endre dem. Den eneste kostnaden er drivstoff ikke inkludert.

3. Vil du ha dine erstatningsbil og bevegelsesproblemer løses

Med leie din mobilitet behov er dekket. Det er sant at ikke alle leasingkontrakter inkludert start utskifting bilen men ofte de tilbyr løsninger når bilen har å gå til verkstedet. fra plukke bilen og returnere den til ditt hjem eller arbeide for å endre bilen din hvis driften verkstedet er forsinket mer enn en viss tid.

4. Du ønsker ikke problemer med bilens pålitelighet

En av store fordeler ved å leie er at selv om bilen svikter deg og presenterer mange feilsøking, kjøretøyet ikke er ditt, slik at du vil føre til at problemene med å bære verkstedet, men du trenger ikke å bære den steinen som om de vil kjøpe.

5. I de neste årene forventer du dine behov endres

Kanskje du ikke er sikker på om noen år du trenger en større eller mindre bil eller andre egenskaper, for eksempel en hybrid eller elektrisk fordi lovgivningen herde i byen som du ri hver dag. Med leie vet du at i fire år (eller mindre hvis du leier) kan du endre kjøretøyer.