Suzuki Im-4 Concept, de smaak voor kleine 4×4

Suzuki Im-4 Concept, de smaak voor kleine 4x4Suzuki Im-4 Concept, de smaak voor kleine 4x4Suzuki Im-4 Concept, de smaak voor kleine 4x4Suzuki Im-4 Concept, de smaak voor kleine 4x4

samoerai, Jimny, vitara... door de geschiedenis heen, kleine 4x4 Ze hebben speciale Japanse fabrikant geweest Suzuki. met de iM-4, Suzuki Hij wil dat type voertuig voort te zetten, aan te passen aan de tijden in het vooruitzicht, zowel praktisch als het milieu. debuteert ook een nieuwe platform waar Suzuki zal articuleren nieuwe projecten snel en economisch op de marktvraag aan te passen.

geluk platform zorgt voor een belangrijke vooruitgang in constructiestijfheid en gewichtsafname, twee belangrijke terreinen al gebruik gemaakt van de iM-4. Dit betekent betere waarde qua effici├źntie, veiligheid, rijstabiliteit en akoestisch comfort (Trillingsniveau).

de iM-4 Het beweegt zich weg van de ruwe beeld van 4x4 meer avontuurlijke en die eerdere modellen van het merk en zoekt een aanpak voor SUV wereld van vandaag. een royale bodemvrijheid verzekert zeer goed off-road kwaliteiten, als een puntmiddelbare heupen, zoeken comfort en gemak rijden argument veel gewicht op het succes van de SUV.

New efficiency waarden die iM-4 op zoek naar duurzame en redelijk gebruik van een merk 4x4 in het dagelijks gebruik in de stad, heeft dit geleid tot Suzuki naar een bereiden mild hybride mechanische regeling. Dit betekent dat geïntegreerd elektrische motor-generator in dezelfde transmissie, geven assistentie verbrandingsmotor, een blok 1.2 benzine. Geen puur elektrische aandrijving, die brand zou hebben voorgeschreven dat de grootte en het gewicht van de Im-4. de hybridesysteem ontwikkeld door Suzuki ook de kinetische energie terugwinning in vertraging en remfasen. De lading wordt opgeslagen in een lithium.