Suzuki Swift Sport 2018: première op de Frankfurt Motor Show

Suzuki Swift Sport 2018: première op de Frankfurt Motor Show

Toch duurt het meer dan zes weken en we weten veel van de nieuwe auto's en SUV worden uitgebracht in de editie 2017 Frankfurt Motor Show. Een van de modellen die officieel bij de Duitse evenement zal worden gepresenteerd zullen de nieuwe generatie Suzuki Swift Sport, de sportievere versie van de Japanse nutsbedrijf.

Op dit moment heeft de Japanse firma niet geopenbaard vele details van Suzuki Swift Sport (Alleen de eerste officiële foto bij dit artikel). Volgens de beschikbare informatie Autopista.es, We kunnen vooraf de Nieuwe Swift Sport zal mechanische ontwikkelingen sinds de kenmerken 1.6-atmosferisch in dienst van de vorige generatie, zal het in deze nieuwe release worden vervangen door een moderner en kleinere cilinderinhoud drijfgas. In dit geval, het meest waarschijnlijk zal implementeren van een BoosterJet engine Aangejaagde turbo 1.4 liter, in wezen dezelfde schroef en omvat stedelijke SUV Suzuki Vitara.

De stroom wordt eindelijk de Suzuki Swift Sport 2018 Het is veruit een van de onbekenden. Als we vasthouden aan de officiële gegevens 1.4 motor BoosterJet Suzuki Vitara waarbij gebruik, bij SUV ze adverteren 140 pk en koppel van 22,43 MKG, cijfers die gemakkelijk kunnen aannemen of zelfs hoger zijn dan de definitieve versie van Suzuki Swift Sport.

Een andere interessante technische details waarvan er al over praat Suzuki Swift Sport 2018 Nieuw is dat van zijn gewicht. Bepaalde bronnen van informatie te verzekeren dat deze nieuwe en verwacht sport-versie zal iets minder dan 870 kg, dus we hebben het over een opmerkelijk vermogen-gewichtsverhouding van 160 pk / ton wegen. Deze factor in combinatie met een opvallend uiterlijk en werkte plichtsbewust hun dynamisch gedrag chassis resulteren in een auto bevorderen en niet aantrekkelijk om te rijden.

Wij verheugen ons daarom om alle details en de officiële informatie die we nieuwe en verwachte verzamelt Suzuki Swift Sport 2018. We houden de rapportage.

U kunt ook geïnteresseerd

- Suzuki Vitara, pas uw SUV tot 70 miljoen opties

- Suzuki Swift 2017: Test en de prijs van de nieuwe Japanse nutsbedrijf