Nieuwe Nissan Terrano, een Dacia Duster ‘luxe’

Nieuwe Nissan Terrano, een Dacia Duster'lujo'

de Nissan Terrano nieuw beeld van pure verlaten zijn SUV we wisten dat een nieuw alternatief te worden SUV, groter dan de Qashqai en een stap onder de Murano (Als pure 4x4 voertuigen zullen blijven worden bood de Pathfinder en de X-Trail). Toch weten we veel van de details die deze nieuwe generatie evenals officiële beelden zullen brengen.

Tot nu toe weten we dat De productie zal volgend 20 augustus beginnen in de fabriek die Renault en Nissan hebben in Oragadam, Chennai (India). Er andere modellen zoals de Micra, de EVALIA ... of Renault / Dacia Duster met specificaties voor de lokale Indiase markt en voor het Verenigd Koninkrijk (beide met RHD) worden vervaardigd.

Juist de nieuwe Nissan Terrano zal platform en genen delen met Duster; ja, met slanker en exterieur ontwerpdetails, zowel het lichaam als het interieur, hogere kwaliteit. In de vernieuwde Terrano weggevallen vierkant en grove lijnen als zijn voorganger of dezelfde stofdoek, proberen om vanaf deze laatste beeld dat goedkope voertuig trekken.

Nieuwe Nissan Terrano

In eerste instantie zal de Nissan Terrano voorzien Stofdoek dezelfde mechanische range, in Spanje verkocht een slechts 1,6 benzinemotor met 105 pk, en 1.5 DCI Diesel Nissan-Renault alliantie 90 en 110 pk. Het valt nog te bezien of Nissan kiest voor een meer krachtig voor de Terrano voor de Europese markt mechanica, zoals de nieuwe 1.6 dCi 130 pk.

met nieuwe generatie Nissan Qashqai net om de hoek -prevista einde van dit jaar of begin 2014 de marketing van de nieuwe Nissan Terrano is gepland voor november aanstaande.