Opel Crossland X: dit is de nieuwe SUV in Spanje

Opel Crossland X: eerste officiële foto's van de nieuwe SUVOpel Crossland X: eerste officiële foto's van de nieuwe SUVOpel Crossland X: eerste officiële foto's van de nieuwe SUVOpel Crossland X: eerste officiële foto's van de nieuwe SUV

We wisten alleen de naam van substituut de huidige Opel Meriva, die zal reageren op de naam Opel Crossland X. We wisten dat ook Het zou worden vervaardigd in de Zaragoza Figueruelas -de geschikte variant Citroen te verkopen tegen eind 2017 zal plaatsvinden, en het moet worden opgeroepen Citroën C3 Aircross-. En nu kunnen we verwachten hun eerste details met de eerste beelden van deze SUV die staat een stap hieronder de huidige Opel Mokka X betreffende afmetingen. De Opel Crossland X gemeten 4,21 meter lang, met een breedte van 1,76 metros en 1.59 lang. Ubiques voor wat zal worden 16 centimeters korter Opel Astra een tijdje het is 10 centimeter hoger.

Esthetisch, de nieuwe Opel Crossland X Urban is een koele auto, een ontwikkeling van de jeugd en ontwerp die ons verwacht Opel Mokka X, hoewel in dit geval door gebruikmaking van een sexy lichaam bi-tone zijontwerp elementen denken aan de kleine stedelijke Adam Opel. Omdat we zeggen dat Opel uitstekende veelzijdigheid binnen zal bieden tegen concurrenten -Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008 Fiat 500X ... - en met het comfort en de veiligheid van elementen uit hogere segment, zoals certificaten voor zitplaatsen ergonomie Duits laboratorium AGR utilitario- -exclusivos binnen het segment, Head Up Display projectie van informatie op de voorruit of panorama achteruitrijcamera 180 graden.

andere apparatuur actieve veiligheid Hoogtepunten voor de Nieuwe Opel Crossland X zijn de automatische parkeerhulp, de Forward Collision Alert met een noodstop en voetgangerdetectie, het systeem rijbaanbehoudsysteem, van reader verkeersborden en waarschuwing dode hoek, en de cruise control met snelheidsbegrenzer. Ze zijn ook opmerkelijk adaptief verlichtingssysteem met bochtverlichting en automatische grootlichtassistent en slaperigheid waarschuwing voor de bestuurder verstelbaar op drie niveaus.

Ook interessant in het nieuw Opel Crossland X is de mogelijkheid om boomstam, 410 liters officieel, ze kunnen opgroeien tot 520 liter wanneer de achterbank beweging 15 centimeter met tour -1.255 liter wanneer de achterbank gevouwen Completely. Het interieur biedt zeer horizontaal vormen, die een esthetische evolutie heeft ons eerst Opel Ampera-e en meer recentelijk de nieuwe Opel Insignia geleerd, met instrumentenpaneel en de middenconsole op de bestuurder gericht en die stuurt het touchscreen tot acht inch compatibel met elk besturingssysteem je mobiele telefoon, naast het aanbieden van inductie opladen van uw mobiele telefoon en wifi in ondersteunende diensten en persoonlijke verbindingen OnStar.

Opel Crossland XMechanisch, Opel is nog niet gedetailleerd het aanbod om de nieuwe Crossland X. begeleiden Maar als we die aangeven "zal een hebben breed scala aan motoren, van benzine naar diesel en LPG, samen met de beschikbaarheid van handmatige of automatische transmissie. " Daarom wordt verwacht dat de kern van zijn aanbod voldoet aan de nieuwe motoren Benzine 1.0 Turbo 105 pk en Turbo 1.4 125 en 150 pk, terwijl in diesel Hij beveelt ook de nieuwe reeks CDT 1.6I met 110 en 136 pk. Al deze motoren zijn al aanwezig in de laatste Opel Astra.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Mokka X, X en Grandland Crossland X: de SUV gamma van Opel in 2017

Adam Opel Corsa en 2018 zullen worden geproduceerd in de fabriek in Figueruelas

De beste auto's en SUV's te komen in 2017