De nieuwe Seat Alora en 7-zits SUV rivalen

Seat Alora rivaal 7-seater SUV in foto'sSeat Alora rivaal 7-seater SUV in foto'sSeat Alora rivaal 7-seater SUV in foto'sSeat Alora rivaal 7-seater SUV in foto's

Het is nog niet officieel, maar alles wijst erop dat álora De aanwijzing zal worden gebruikt stoel om de naam van uw nieuwe 7-zits SUV, die worden verkocht in 2018 (meer informatie Seat Álora). De komst van dit nieuwe model zal completeren het bieden SUV Seat, vandaag gevormd door de Ateca, die zal toetreden tot dit jaar Arona (één stedelijke SUV of small platform van de nieuwe Ibiza).

de Nieuwe Seat Álora Het wordt geproduceerd in de "hart" Volkswagen Group, met name in de Duitse fabriek Wolfsburg. Het ontwerp zal DNA honderd procent Spaans en haar commerciële aanbod zal beschikken versies 5 en 7 zetels. zijn lengte Het moet rond 4.70 meter en configuratie 5-inzittende, de volumecapaciteit van de romp zou ten 600 liter.

Seat Alora rivaliserende 7-persoons SUV

Tegenstanders die zal worden geconfronteerd met de Nieuwe Seat Álora Ze zijn talrijk en gevarieerd. Hier presenteren we hun alternatief SUV -In deze lijst, hebben we niet analyseren voertuigen richten veel meer "pure SUV" evenals de Toyota Land Cruiser en Mitsubishi Montero, waarvan ranges kunt u een aantal versies vinden 7-zitter. Voor kenmerken, zijn dit de belangrijkste tegenstander van de nieuwe Seat Álora.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq

de "Enemy Within", de Skoda Kodiaq Het is een van de belangrijkste ontwikkelingen in het segment SUV en één van de meest complete tegenstanders die zal worden geconfronteerd met de seat Álora. Zowel configuratie 5 personen en 7 zitplaatsen, de omvang van het lichaam is 4697 mm en trunk volume varieert tussen 560 liter (Versies 7 plaatsen) en 650 liters (Varianten 5 zitplaatsen). In de mechanische aanbod, kunt u benzinemotoren vinden 122 pk sterke 1.4 TSI, 1.4 TSI 150 pk en 180 pk sterke 2.0 TSI en 2.0 TDI dieselmotoren van 150 pk en 190 pk sterke 2.0 TDI. Meer informatie Skoda Kodiaq.

Volkswagen Tiguan Allspace

in Volkswagen Ook tab verplaatsen en vervolgens zomerhit een aantal Europese markten Tiguan Allspace. deze SUV het is 21 cm langer dan de Tiguan we weten, voor een totaal van 4.70 m lengte. Op basis van eerste gegevens, configuratie 7 zetels stam is meer dan 250 liter, terwijl de derde rij neergeklapt (in 5 zitplaatsen), het volume overschrijdt 700 liter hoedanigheid. Maanden voor zijn aankomst in Europa, Autopista.es al in staat om dit te bewijzen verwacht Tiguan Allspace of "Tiguan XL" (Zie: test Volkswagen Tiguan Allspace).

Nissan X-TrailNissan X-Trail

De oudere broer van Nissan Qashqai, de Nissan X-Trail, is een andere interessante en complete rivalen, die zal worden geconfronteerd met de seat Álora. de SUV merk van Japan heeft een lichaam meet 4,64 m lang en grootte voor het laden in de romp kan zijn 445 liter (in 7-zits versies) en 550 liter (versies van 5 zetels). Uw trading range kunnen varianten van tweewielige en vierwielaandrijving wielen en mechanische bevatten kan variëren van 130 propeller Diesel 1.6 dCi 177 pk en 2.0 dCi motor. Meer informatie Nissan X-Trail.

5008

de 5008 zullen onze markt te bereiken in juni. Het heeft een lichaam 4,64 m lengte en het interieur is ook geschikt voor 7 inzittenden. 5 stoelconfiguratie wordt de bagageruimte verklaard 780 liter, capaciteit kan groeien tot een ongelooflijke 2150 liter indien de tweede en derde rijen plooi. In de mechanische levering, de volgende alternatieven: benzinemotoren 1.2 PureTech 130 pk en de 1.6 THP 165 pk, terwijl de diesel in staat om de 1,6 BlueHDi te kiezen met 100 en 120 pk zal zijn, en de top 2.0 BlueHDi 150 en 180 pk. Meer informatie Peugeot 5008.

Kia SorentoKia Sorento

de Kia Sorento is een van de concurrenten, die zal worden geconfronteerd met de Nieuwe Seat Álora. Bij Kia model, is iets groter in afmeting met een lichaam meet 4,78 m lang. In de mechanische assortiment kunnen we alleen een 2.2 CRDi turbodiesel motor 200 pk en het volume van de laadruimte configuratie 5 zitplaatsen is 605 liter. Kia Sorento informatie.

Mitsubishi Outlander

de Mitsubishi Outlander is een andere interessante alternatieven SUV van 7 zetels dat ze bestaan ​​in de markt. maatregelen 4.69 m lengte en laadvolume in de romp kan variëren van 550 liter versies van de 5 plaatsen tot 519 liter in varianten met 7 zetels. In de mechanische assortiment, kunnen we alleen een dieselmotor 2.0 DI-D 150 pk en PHEV hulpprogramma bastaard versie van 203 pk (in het laatste geval alleen in versie 5 zitplaatsen). Meer informatie Mitsubishi Outlander.

Ssangyong RextonSsangyong Rexton

met 4.75 m lengte en een inwendig met 7 zetels, de Ssangyong Rexton is een ander SUV rivalen de Seat Álora gezicht. In het model range Ssangyong, U kunt varianten met een handgeschakelde versnellingsbak, automatische transmissie en 4x2 / 4x4 vinden. Met 7 plaatsen beschikbaar, de laars heeft een inhoud van 248 liter (tot 680 liter configuratie 5 plaatsen). Vergeet niet dat in dit jaar, zal de Zuid-Koreaanse merk de nieuwe generatie te presenteren van de Rexton, wier aankomst op onze markt is gepland voor begin oktober. Ssangyong Rexton informatie.

Hyundai Santa Fe / Grote Santa Fe

Hyundai, vindt u twee SUV met zitplaatsen voor zeven inzittenden binnen: de Santa Fe (4.69 m lang) en de Grand Santa Fe (4,91 m lang). In de configuratie met 7 zitplaatsen, Santa Fe laadvolume wordt aangekondigd in de kofferbak van 516 liter(585 liter versies van 5 zetels). Bij Grand Santa Fe, de laadvolume Het groeit tot 634 liter. Meer informatie Hyundai Santa Fe en Hyundai Grote Santa Fe.

Seat Alora concurreert 7 zitplaatsen premium SUV

modellen SUV met veel hogere prijzen dan de Seat Álora (We weten niet hun tarieven, maar alles wijst erop dat ver van de modellen die detail hieronder) omvatten 7-seater varianten. Op deze manier kunt u verschillende versies te vinden premium SUV-modellen de Land Rover Discovery als Sport, Range Rover Sport, de Volvo XC90, de BMW X5, de Audi Q7, Mercedes-Benz en Bentley Bentayga GLS.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

SUV aankomen: Seat en Skoda Kodiaq Coupe Álora

Alle geheimen van Ibiza en aanstaande Seat

Zo zal de nieuwe Seat Arona

10 auto's en 10 best verkochte SUV in april