Tesla Model 3: prijzen, foto’s en alle gegevens

Tesla Model 3, de prijzen en de uitrusting van de nieuwe elektrische autoTesla Model 3, de prijzen en de uitrusting van de nieuwe elektrische autoTesla Model 3, de prijzen en de uitrusting van de nieuwe elektrische autoTesla Model 3, de prijzen en de uitrusting van de nieuwe elektrische auto

de Tesla Model 3 is de toegang model om het bereik Tesla, een elektrische auto Het is alsof ze een betaalbaar alternatief voor de bekende te zijn Tesla Model S en Tesla Model X. de Tesla Model 3 Het is de kleinste van de reeks, Het meet 4,69 meter in lengte, 1,85 m breed en 1,44 meter hoog, met een wielbasis van 2,87 m. Het is ook de meest ambitieuze project Tesla, als wil productie van grootschalige om de overgang van de automotive wereld te versnellen in de richting van een meer duurzame mobiliteit.

De startprijs van Tesla Model 3 is $ 35.000 zonder rekening te houden en stimulansen voor nieuwe orders, hebben een leveringsdatum geschat uit midden 2018 al maakte de eerste 30 leveringen, van moment tot de werknemers wordt gegeven Tesla, en zal worden uitgebreid geleidelijk het tempo van de productie van de grote vraag te voldoen, meer dan 500.000 eenheden, omdat de termijn boekingen geopend.

Series, de Tesla Model 3 Het heeft een batterij die in staat is een autonomie van 354 km. Als het opladen in superchargers dat Tesla door de verschillende delen van de wereld is geïnstalleerd, worden ze bereikt 209 km van autonomie voor elke 30 minuten. In eigen uitlaten 32 ampère, het opladen bedraagt ​​48 km per uur. Met deze batterij, de topsnelheid is 209 km / h, terwijl het versnellen 0-97 km / h Het wordt uitgevoerd in 5,6 seconden.

Tesla Model 3Voor extra bedrag van $ 9.000 kunnen worden opgenomen hogere capaciteit batterij dat Het biedt 499 km van autonomie. In dit geval is de snelheid van opladen Tesla superchargers Is 274 km elke 30 minuten of 59 km per uur bij toepassing van een gebruikelijke plug. met accu met grote capaciteit Ook de prestaties te verbeteren: 225 km / h tipsnelheid en een stap 0-97 km / h in 5,1 seconden. Ja, ook het totale gewicht toeneemt Tesla Model 3 verstrijken van de 1.610 kg conventionele accu, naar 1.730 kg met een hogere capaciteit van de batterij.

lijst uitrusting van de Tesla Model 3 Het omvat elementen als centrale touchscreen 15 inch dual klimaat, Internet radio, doek zitplaatsen en twee USB-poorten aan de voorzijde middenconsole. Ofwel in termen van comfort gebrek browser, Wi-Fi en LTE-verbindingen, het openen van deuren en keyless start, klimaat afstandsbediening door een applicatie op de telefoon, spraakopdrachten, Bluetooth met audio streaming, 60/40 klieven achterbank, achteruitrijdcamera of fotochromatische spiegel interieur.

Met betrekking tot veiligheid, Tesla Model 3 Het is uitgerust met Volledige LED-koplampen, 8 camera, frontale radar, 12 ultrasone sensoren en automatische noodremproces, evenals bepaalde Actieve veiligheidsvoorzieningen die optioneel kan worden uitgebreid. Voor een extra bedrag van $ 5.000 wordt benaderd 'Automatische piloot' verbeterd waardoor de Tesla Model 3 zeker geautomatiseerde rijfuncties, en automatisch aanpassen aan verkeerssnelheid (Active Cruise Control), Blijf in je baan, automatische verandering van rijstrook en automatische parkeerrem. Het toevoegen van nog eens $ 3.000, te bereiken op een hoger niveau geautomatiseerd rijden (Full-Self Driving Capability) dat in de toekomst in staat zijn om bewegingen uit te voeren zonder dat de bestuurder te hoeven geen actie te ondernemen.

Tesla Model 3Een ander keuzepakket Tesla Model 3 is de Premium Upgrade Package ($ 5.000), die interieur verbetert materialen van hogere kwaliteit, houtafwerking met open poriën, twee USB-aansluitingen voor de achterste zitplaatsen, elektrische regelingen voor voor- en stuurkolom, beste geluid apparatuur en biedt panoramisch dak.

Onder zijn detacadas technische kenmerken, Tesla Model 3 features variabele straalrichting, een Cx 0,23 en hybridestructuur staal en aluminium, met minder dan aluminium Tesla Model S om kosten te besparen. Tenslotte de omtrek van de voorwielophanging is gesuperponeerde dubbele driehoeken, terwijl de achterzijde wordt gebruikt om een ​​configuratie multilinktype.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Zo zal de nieuwe Tesla Model 3 tegen Model S

Tesla Model 3, de goedkoopste elektrische Tesla

Officer! Tesla Model en de toekomstige compacte SUV