Mercedes Class A 45 AMG, 360 pk voor de nieuwe ster

Mercedes A 45 AMGMercedes A 45 AMGMercedes A 45 AMGMercedes A 45 AMG

De 340 pk Audi RS3 en BMW 1 Serie 320 pk M135i heeft hem verlaten met een zeer taaie tegenstander Mercedes A 45 AMG nieuw, wiens debuut zal plaatsvinden in de komende Geneva Motor Show. Het is een speciaal model in de Mercedes-AMG pad, want het is de eerste high-performance model van segment C van de compact ontwikkeld over zijn meer van 45 jaar van het leven. Hun marketing is gepland voor juni van dit jaar.

Als een goede atleet asfalt dat wil zeggen, het eerste wat we moeten praten over de nieuwe Mercedes A 45 AMG is uw mechanische hart. Het bevat een motor 2,0 liter verplaatsing supercharged turbocharger twee ingangen met een maximaal vermogen van 360 pk, wat maakt het de meest krachtige drijfgas vier cilinders in serie geproduceerd geschiedenis. Het specifiek vermogen per liter is overdreven, niet meer en niet minder dan 181 pk / 1 liter. Genoemde turbocompressor kan werken en het genereren van een druk tot 1,8 bar. Het huidige aanbod van sportieve versies ontwikkeld door AMG, Het is de enige vier-cilinder motor, omdat de rest zijn acht-cilinder motoren of V-12 cilinder V

Wat betreft de wisselkoers, de nieuwe A 45 AMG maakt gebruik van een automatische versnellingsbak AMG Speedshift DCT zeventraps dubbele koppeling. De aandrijftandwielen kan handmatig worden uitgevoerd door de nokken achter het stuur. Deze verandering op zijn beurt biedt drie operationele mogelijkheden genoemd 'Controlled Efficiency' (Geselecteerd door de selector in punt C), 'Sport' (Punt Z) en 'Manual' (Letter M). De Sport en Manual modes zijn optimaal voor een sportievere prestaties en functies om te veranderen en is niet beschikbaar op zowel de Stop-systeem & Start en stop-start motor (werkt alleen in de 'Controlled Efficiency' modus).

Voor de liefhebbers van de meest brute prestaties en hoge adrenaline onvermoede grenzen, de A 45 AMG op zijn beurt biedt het een specifiek programma met de naam 'Race Start', waardoor een nog brute versnelling. In totaal officieel Mercedes zegt dat de nieuwe A 45 AMG Het kan versnellen 0-100 km / h in 4,6 seconden, terwijl de topsnelheid is autolimited 250 km / h. Deze uitstekende cijfers zijn niet onverenigbaar met efficiƫntie, sinds de ondertekening van de ster verklaart een gemiddeld verbruik van 6.9 l / km en een niveau van CO2 variƫrend van 161 en 165 g / km.

De A 45 AMG, zal ook een speciale versie genaamd 'Edition 1' te lanceren. Het onderscheidt zich door een andere exterieur decoratie en een aantal technische elementen zelf als verschillende maatregelen 235/35 R19 banden.

Mercedes A 45 AMGMet traction 4Matic

de nieuwe Mercedes A 45 AMG Het is de enige versie van deze compacte premie op te nemen vierwielaandrijving 4MATIC (Alle andere varianten voorwielaandrijving). Een nieuwe meervoudige plaatkoppeling nieuwe bedrijfsparameters verwerkt optimaal draaimoment verdelen tussen de assen. Als de omstandigheden goede grip, worden de voorwielen ontvangst van de volledige koppel; als voorwaarden worden steeds erger motorische vaardigheden, zullen ze net zoveel koppel naar de achterwielen, tot een totaal van 50% per as.

Als een sport goed is ook bedoeld om veelzijdigheid in het besturen van de nieuwe A 45 AMG Het heeft een zeer specifiek systeem stabiliteit, die het mogelijk maakt om te activeren (ESP ON), vertraging activering (ESP Sport Handling) en helemaal uitschakelen (ESP OFF).

de schorsingen de Klasse 45 AMG Het is in wezen hetzelfde als de andere versies, maar ze hebben versterkingen in verschillende componenten (armen en lagers), alsmede veren en dempers veel sterker en hoe meer typische setting van een honderd procent sportwagen.

Zoals gebruikelijk in AMG, hoofdstuk personalisatie Het zal breed om 'make-up' aan te passen van de klant zijn A 45 AMG. Sportschoenen heeft in opdracht van de specialist Dunlop, met Speciale banden Dunlop SP Sport Maxx GT 235/40 ZR 18 maatregelen. Wat betreft de remmen, geventileerde schijven veel groter dan de rest van de serie, met een diameter van 350 mm voor en 330 mm achter gebruikt.

Ontdek al het nieuws van Geneva Motor Show 2013Mercedes Class A 45 AMG, 360 pk voor de nieuwe ster