Første test: 2015 Mazda6, mer raffinert

Kontakt: Mazda6 2015, mer raffinertKontakt: Mazda6 2015, mer raffinertKontakt: Mazda6 2015, mer raffinertKontakt: Mazda6 2015, mer raffinert

D-segmentet gradvis reduserer sin andel av det totale markedet, både i Spania og i hele Europa, og dens klientell er i økende grad rettet til premium-modellene. I denne sammenheng Den oppdateres Mazda6 etter bare 30 måneder siden lanseringen i slutten av 2012, øke opplevd kvalitet. Mazda6 er en bil estimable dyder og uvanlig tilnærming. Lengden på nesten 4,9 meter form ham nærmere førsteklasses luksus sedaner. Men på samme tid, Dette 4-dørs sedan og hans bror Wagon (Med noen mindre kamp og lengde, men enda større bagasjerommet) De har blitt utformet med lett vekt som en av sine viktigste resultatene; Mål oppnådd i absolutte tall og i forhold til andre mindre lange rivaler.

motorer

Mazda6deres hovedmotorer, minst for Spania, er en 2,0 bensin 145 hk og 2.2 Diesel 150 hk, men det er også en 2,5 bensin og diesel 192 hk og 175 hk, begge tilgjengelig bare med automatgir med hydraulisk momentomformer, og logisk øke betydelig i pris. Det er også en 2,0 bensin med 165 hk, men ikke brakt til vårt marked. Begge 'hovedmotorer SKYACTIV navn De er myke, elastiske og meget økonomisk forbruk. Mens bensin er stilfullt, blant annet, holder sin høyt kompresjonsforhold på turbodiesel nettopp det motsatte (for en diesel) og kommer til å bli enige om figuren. Og de to er kombinert med manuelle girkasser lange utviklingen, som ikke synes for utmerket elastisitet oppnådd så mye. 150 diesel automatgir kan også bære den samme versjon 175, noe som innebærer et visst tap av ytelse og økt drivstofforbruk. Diesel 150 og 175 hk -i kroppen Wagon- De kan kombineres med et integrert overførings som kan være nyttig for de som besøker skianleggene iherdig, men legger dem til 60 kg og gjør fordeler svekkes noe og øker drivstofforbruket.

Bortsett fra at mekanisk overføring nyhet, alt annet var allerede til stede i Mazda6 kjent siden 2012, nå estetisk de retusjert, spesielt på frontlysene og grill, men som fortsetter å kunn god aerodynamikk (Cx 0,26); Vi må også være oppmerksom på at utvendige speil er mindre.

Mazda6den ombygd indre forsterkning i nærvær og det har også vært mer forsiktig lydisolering, med målbare resultater, og i samsvar med den generelle kvaliteten på denne modellen. den Mazda6 er behagelig å kjøre, med tilfredsstillende vei oppførsel, god komfort, romslig interiør og bagasjerommet på god kapasitet, bedre enn det offisielle tallet. Og deres elastiske motorer tillate utmerket forbruk er oppnådd, både bensin og diesel. I tillegg, diesel (og bensin-motor 192 hk) har en genial enhet kalles i-ELOOP, Det består av en gjenvinning / elektrisk energi akkumulator ved bremsing som lades opp i løpet av 10 sekunder, og tilfører deretter strøm til forbrukspunkter uten å måtte gjøre batteriet. Vises kun når du parkerer relative ulempen med sin beryktede lengde.

priser

Som for hans priser, det i praksis starter med 22.000 euro for versjon 2.0 av 145 hk Oppsigelse stil, De drar nytte av generell rabatt på 3.500 euro, incitament for 1,590 euro for å finansiere for merkevaren, og i sistnevnte tilfelle utvidet garanti til 5 år / 150 000 km, i stedet for 3-års / 100.000 km. De har også gitt andre gratis pakker av utgivelsen. Diesel versjon på 150 hk, tiltalte, ville ha en startpris på 27,675 euro, men at fordelen ved finansiering ville forlate figuren på rundt 26.000.

'Grunnleggende' oppsigelse stil og inneholder mange nyttige detaljer, som to soner klimaanlegg, 17 "hjul, vitne dekktrykk, cruise-kontroll, lett og regn sensorsystem, brems hjelpe, turteller, bakseteryggen brette i tre sektorer (og overflate resulterende belastning helt glatt), elektrisk parkeringsbrems og berøringsskjerm 7 "multifunksjonshjulet. På den annen side, er det standard konfigurasjon med antipinchazos kit uten reservehjulet; og anbefalte beredskapsreservehjulet er et tilbehør avgift og betales separat. Stil + versjonen legger retnings LED-lykter, parkeringssensorer, kontroll og advarsel blind bak trafikk. I den øverste versjonen Luxury vises Head Up Display, Adaptive LED frontlykter, navigatør (ekstrautstyr på andre) detektor tretthet, varsel filskift, Bose lydanlegg, soltak, oppvarmede seter foran, bak kamera eller hjul 19 " .