Citroën C4 Aircross 2016: vernieuwing van het bereik en aanbod

Citroën C4 Aircross, nieuwe commerciële afwerkingenCitroën C4 Aircross, nieuwe commerciële afwerkingenCitroën C4 Aircross, nieuwe commerciële afwerkingenCitroën C4 Aircross, nieuwe commerciële afwerkingen

de Citroën C4 Aircross, de meer avontuurlijke Citroen auto, net vernieuwd met de enscenering van twee nieuwe kleuren: blauw en rood Chili Muzzano, exclusief de drie meest verfijnde afwerking, in aanvulling op de vijf bestaande tinten. Daarnaast hebben Zwart, Seduction, Collection, Exclusieve en Exclusive Plus-versies zijn live hernoemd, Live Edition, Feel, Feel Edition and Shine respectievelijk, wat leidt tot field licht SUV huidige naam in de populaire Citroën auto's.

Momenteel is de C4 Aircross Citroën biedt exclusivamente 1.6 dieselmotor met 114 pk en manuele zes relaties die ook wordt gebruikt in de kloon, de Mitsubishi ASX en is beschikbaar in een prijsklasse die gaat van 18.700 euro tot 27.525 euro, 3.600 euro kortingsbon inbegrepen.

Het is beschikbaar in zowel voorwielaandrijving en vierwielaandrijving (Ongeveer 2100 euro duurder gelijk materiaal) die drie werkingsmodi volgens de omstandigheden heeft. Zijn voorwielaandrijving 2WD, 4WD wanneer torsie automatisch wordt verdeeld over de vier wielen; en een derde stand vergrendelen, waarbij het centrale differentieel bij lage snelheid sloten hun vermogen in moeilijke omstandigheden te verbeteren. Natuurlijk zal de beste motor een geringe kosten in termen van verbruik van de eerste (4,6 l / 100 km 5,0), die eveneens 0,8 seconden sneller acceleratie 0-100 zijn km / h. Niet verandert, ja, de wendbaarheid, die wordt geadverteerd in een zeer goede 10,6 m draaidiameter.

De uitrusting van de Citroën C4 Aircross

De wijziging van de naam in het bereik Het is niet de bedoeling van een transformatie in de Citroën C4 Aircross apparatuur, dat is nog steeds beter dan gemiddeld tijdens het rijden vanaf het basisniveau Beleef de knie-airbag, de heuvel beginnen hulp, elektrische en verwarmde spiegels en achterste Isofix bijlagen.

De C4 Aircross live Edition, ongeveer 1.850 euro duurder, voeg de regensensor en verlichting, gekoeld dashboardkastje, automatische climate control en parkeersensoren aan de achterzijde, terwijl de Feel andere 990 euro meer dan vertaalt zich in banden toe te voegen alloy 18 "parkerensensor en spiegels met geïntegreerde. 1.900 euro meer je het panoramische dak te bereiken, de hands-free starten, xenon koplampen en de sensor voor Feel Edition parkeren, terwijl de meest geavanceerde apparatuur, Shine, heeft tamara'a zicht naar achteren, lezer SD-kaart, browser en touch screen 7".

U kunt ook geïnteresseerd

Mitsubishi ASX 160 DI-D