BMW april 2017 Series: Coupe, Cabrio en Gran Coupe, bijgewerkt

BMW Serie april 2017BMW Serie april 2017BMW Serie april 2017BMW Serie april 2017

van 2013 markt en meer dan 400.000 eenheden verkocht over de hele wereld, BMW 4-serie is gekomen image, interieur design, motoren, multimedia-systemen en wijzigingen bij het updaten van het chassis met inbegrip. Veranderingen in dezelfde lijn en richting als de 3 Series 2015 en die van invloed drie lichaam Series 4 geïntegreerd in de Coupe, de Cabrio en de Gran Coupe, en uit te breiden, natuurlijk, om zowel sportieve varianten van de saga: BMW M4 Coupé en Cabrio M4. De nieuwe reeks Het zal te koop zijn vanaf 1 maart 2017.

BMW Serie april 2017

BMW april 2017 Series: meer dan alleen een nieuwe look, sportiever ontwerp

Matiz naar Hue, BMW serie in april 2017 vindt u veel nieuwe design elementen gericht op het genereren van een hoge visuele impact vinden en breedte groter gevoel van het lichaam. Hoewel er geen grote veranderingen in de grootte: de drie lichamen, vrucht van de nieuwe bumpers, meet nu 4.640 m lang -4,638 m de salientes- versies 1,825 m breed ongewijzigd-en volgens het lichaam, tussen 1.377 en 1.399 m -de Coupé -de Cabrio- m hoog. Volgens de gegevens van BMW, niet de weerstandscoëfficiënt wijzigen, met Cx waarvan de absolute waarde van 0,29. Er is ook geen significante veranderingen van het totaalgewicht betreffende uitgaande versies gelijk motor of chassis metingen nadruk een brede afscheiding van m- -2,810 wielen en een breedte van bovenplint op de achteras ten opzichte van de voorwielen -1,545 / 1.594 m voor voor / achteras resp. Als u bent gekomen efficiëntiewinst een groot deel van zijn motoren, terwijl verdwijnen de huidige 425d van het geheel en 418d is voorbehouden aan het lichaam met meer pull de Series 4-de 50 procent van verkoop-, de Gran Coupe. Maar laten we eens kijken nauwer alle wijzigingen.

Dit is de nieuwe BMW Reeks 4 Coupe in foto's

U zult onderscheiden van de 4 Series 2017 voor de bi-LED-koplampen nieuw wetsvoorstel, natuurlijk omlijst door ringen van dagrijverlichting Ze karakteriseren merk in het algemeen en het specifieke model. eventueel, Alle BMW 4-serie zal LED hebben adaptieve koplampen ook onderscheiden door een zeshoekige ontwerp-formaat. terug, meer horizontale lijnen op plaatelementen en design bumpers, evenals koplampen of breder dan voorheen en intermitterende grotere proporties. Nogmaals, vindt u wielkasten aan de achteras Ze zijn nadruk op het dynamische karakter van de serie 4. De Sport en luxe afwerking Zij zullen blijven om te differentiëren in de voorkant, door de gieten rond de luchtinlaat, terwijl in de achterste zone onderscheidt de Reflectoren nieuw wetsvoorstel, in een hogere positie voor de drie lichamen. Advantage en M-Sport, met genoemde Sport en Luxury, zijn de vier mogelijke afwerkingslijnen, nu alle beschikbare met nieuwe personalisatie elementen. Er is ook een bredere lichtmetalen velgen 18 en 19 inch serie en twee nieuwe kleuren body: Snapper Roks Blauw en Oranje Zonsondergang.

Dit is de nieuwe BMW 4-serie Cabrio beelden

Inside, niet alleen nieuwe continent, ook meer inhoud: Van nieuwe lederen bekleding en technische materialen om delen van het dashboard te markeren totdat een nieuwe infotainmentsysteem, die door een middenconsole met inductieoplader smartphones -OPTIE-. Maar er is meer. Het dashboard kan ook virtueel in het geval van de BMW 4-serie zijn -altijd optioneel. genoemd Multifunctioneel Instrument Weergave, Het maakt het mogelijk verschillende configuraties van afbeeldingen en displays volgens verschillende rijmodi: Comfort, Eco Pro en Sport. het systeem professionele navigatie mozaïekpictogrammen verdeeld over twee schermen waar elke gebruiker organiseren snelkoppelingen afhankelijk van hun prioriteiten. De meest complete navigatiepakket biedt gratis WIFI high speed Internet en ondersteunt het aansluiten van maximaal 10 apparaten.

BMW Serie april 2017

BMW Serie april 2017: 150-313 pk

Zoals in het stroombereik, BMW 4-serie is niet alleen het. Vergeleken met de draagstoel, een specifieke tuning dat een grotere dynamiek en het plezier van het gebruik brengt. Bij 4-serie Coupe, BMW heeft gewerkt om het zwaartepunt te verlagen met 40 mm ten opzichte van 3-serie altijd in relatie tot de sedan, Gran Coupe verlaagt het zwaartepunt 30 mm terwijl de cabrio maakt 20 mm-. De achterste, ondertussen, Het handhaaft 14 mm breder dan de stam waarvan 3 Series. Coupe en Gran Coupe, op hun beurt, hebben een stevigere demping en een beter beheer die volgens BMW, voorziet minder body roll, meer evenwicht en behendigheid. Bij Cabrio, wijzigingen alleen van invloed op het adres. Eventueel kunnen de drie lichamen zijn aangebracht adaptieve ophanging met ook nieuwe factuur aanpassingen.

Beide benzinemotoren evenals Vier cilinder diesel en behoren tot de familie EfficientDynamics, alle uitgerust met technologie TwinPower Turbo. Alle 4-serie Ze delen drie benzinemotoren en drie dieselmotoren. Het belangrijkste verschil is dat de 418d is gereserveerd voor de Gran Coupe. Vergeet niet het is een variant 2,0 liter motor archiconocido het merk met een opbrengst van 150 CV in deze Series 4 brandstofverbruik tussen geadverteerd 4,1 en 4,5 l / 100 km -afhankelijk van de versnellingspook en toestel voor wielen-en dus een tiende verbetering van het gemiddelde verbruik van de uitgaande versie.

Zo is de BMW 4-serie Gran Coupe in foto's

In het geval van benzine varianten, 430i 420i en versies delen een blok van 4 cilinders 1998 cm3, met kracht 184 pk en 252 pk, respectievelijk. M4 buiten, blok in lijn 6 wordt gereserveerd voor 440i, met kracht 326 pk. beide 430i 440i zijn beschikbaar als de achter- of configuratie xDrive de drie lichamen, in het laatste geval altijd geassocieerd met Steptronic automaat 8 verhoudingen, Optioneel twee-wheel drive versies.

Terugkerend naar de Diesel, afscheid van de 425d van 224 pk. Met uitzondering van de 418d Gran Coupe, het uitgangspunt voor de Series 4 en 4-serie Coupe Cabrio is de 420d met 190 pk, verkrijgbaar met vierwielaandrijving en case Coupe en Gran Coupe. nieuw verbruikscijfers alle versies uitgerust met deze motor die is tot twee tiende beter dan voorheen -van 4,0 l / 100 km bij achterwielaandrijving coupe en doos verandert handmatig. de 430D -met AWD optioneel xDrive in de drie carrocerías- en 435d xDrive "verbergen" motor inline 6, 285 pk en 313 pk telkens.

BMW Serie april 2017

BMW M4 2017: het beest blijft trouw aan de geest

Iets later dan de rest van het assortiment zal toetreden tot de twee M4, de Coupé en Cabrio, en waarbij BMW is alleen gericht op esthetische wijzigingen vooral omdat onder de motorkap maken van een verschijning volgt dezelfde zescilinder TwinPower Turbo 431 CV, waarschijnlijk een van de beste motoren in zijn klasse. Dus de volgende generatie zal worden onderscheiden omdat de adaptieve Led fros worden standaard geleverd ... Of omdat nieuwe voorstoelen nemen nu het verlichte logo M. BMW blijft het bieden Customization Competition Package BMW Sport Edition. Volgens voorlopige gegevens van de consument nu Ze variëren tussen 8,3 en 9,1 liter / 100 km afhankelijk van het type wijziging (automatische versnellingsbak of DKG dubbele koppeling versnellingsbak 6 versnellingen), in vergelijking met eerdere Huidige 8.8 l / 100 km uitvoeringen met handgeschakelde versnellingsbak.

Dit is de nieuwe BMW M4 en M4 Cabrio in beeld

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Audi A5 en is de belangrijkste concurrent van de BMW 4-serie

Quadrifoglio Alfa Romeo Giulia, de Italiaanse beest

Alle midden primium saloons, van aangezicht tot aangezicht