Opel Monza Concept, iconische coupe

Opel Monza ConceptOpel Monza ConceptOpel Monza ConceptOpel Monza Concept

Het waren gouden jaren van de geschiedenis Opel, eventueel met de status merk dat niet afkomstig is van vandaag. de Monza Het was een majestueuze coupe derivaat salon senator die, onder andere, technisch benadrukt zij de toegevoegde waarde van de motoren 6 cylinder en achterwielaandrijving. Maar dat is een verhaal dat nu niet raakt praten.

de Monza-concept is een coupé Schokkend plant die boven alle andere details te benadrukken haar deuren "Gullwing", een oplossing met veel licenties sedan, maar in het geval van Opel die al ontkracht Conventionele deur tegenover de opening in de Meriva... . de Monza geen concessies te ontwerpen zonder beperkingen en in aanmerking genomen de functionaliteit en leefbaarheid zodat, bijvoorbeeld, achterpassagiers liet een zeer royale ruimte in alle richtingen en de romp beschikbaar 500 liters capaciteit.

de Monza bevordert ook de strategie Opel te ontwerpen horloges foto's morgen. met 3D geprojecteerde beelden, 18 leds het creëren van een multifunctioneel display helemaal configureerbaar en bestuurbaar door touch en spraakopdrachten, dat vereenvoudigt het weergeven van alleen tijdige informatie elke keer. Op dit punt, het is het waard hervatten geschiedenis verdwenen Monza, zijn tijd ver vooruit, die op zijn beurt bracht een digitale display, een mijlpaal op het moment.

Met betrekking tot de toekomst, Opel Hij heeft ontwikkeld in de Monza-concept een vorm van connectiviteit waarmee u te delen uw smartphone met uw auto en waarin ook de andere passagiers en externe vrienden kunnen communiceren. En natuurlijk de internet-verbinding Het maakt deel uit van de organisatie van Monza. Alle toekomstige trends worden overwogen en Opel Het is de ontwikkeling van haar systemen "Andere auto" en Auto naar X", met die werd gekenmerkt door een integrale verbinding met andere weggebruikers, dat opent een communicatiekanaal te verhogen, naast andere gebieden veiligheid.

lichtgewicht constructie

Maar onder dat shell voorhoede veel meer dan stilistische en computing-trend. de Monza reageert op een werkwijze modulaire opbouw vertrouwd te raken met ons begint te produceren flexibel, zodat sterk vereenvoudigt industrialisatie. Daarnaast hebben we eindelijk gehoord over het merk lichtgewicht constructie. De Monza concept met haar 4.7 meter body weegt 1300 kg, vrucht van zijn slim geïntegreerd ontwerp. mechanica Monza commitment om te evolueren geïmplanteerde in de Opel Ampera door, een energiecentrale uitgebreid assortiment waarvoor de Monza lijkt het verbrandingsmotor-generator ongekende driecilinder benzinemotor 1.0 SIDI Turbo, a priori veel efficiënter en die specifiek zijn voor hun functies. Ook het werkt met aardgas de milieueffecten van CO2 verder te verbeteren.