Opel Mokka Color Edition, meer variatie en onderscheid

Opel Mokka Color EditionOpel Mokka Color EditionOpel Mokka Color EditionOpel Mokka Color Edition

Opel stedelijke SUV, de mokka, Het opgenomen als interessante nieuwigheid in de Spaanse bereik beschikbaarheid van de nieuwe versie color Edition.

de nieuwe Opel Mokka Color Edition Het geeft een onderscheidend design van het exterieur waarbij zij wijst op het dak, spiegels en lichtmetalen velgen 18 inch zwart gespoten, getint glas, pannen tegenhanger in aluminium en chroom uitlaat.

Onder de hoogtepunten in de uitrusting van de Opel Mokka Color Edition we moeten de stabiliteit en tractie controle te noemen, het Help-systeem hill start, dagrijverlichting met LED, cruise control, regensensor en automatische verlichting. Een niveau van comfort en entertainment wordt aangeboden met dual zone climate control, Mixed stofferingsstof / leder seating vlakken, hands-free Bluetooth en USB-ingang.

mechanische range Opel Mokka, de enkele motor waarmee kan worden gecombineerd versie color Edition is de diesel 1.6 CDTI 136 pk. Deze motor versie Color Edition kan alleen worden gekoppeld aan voorwielaandrijving en zes-versnellingsbak. In termen van efficiëntie, wordt gemiddeld verbruik aangekondigd 4,3 l / 100 km en CO2 emissieniveau van 114 g / km.

de prijs de Opel Mokka Color Edition Het is 25.110 euro, een vergoeding die de officiële korting merk zou aftrekken en de steun voor de aankoop van Pive 8 Plan.