Seat zal een sportieve SUV te lanceren … zoals de Porsche Macan!

Seat ontwikkelt sportieve SUV via AtecaSeat ontwikkelt sportieve SUV via AtecaSeat ontwikkelt sportieve SUV via AtecaSeat ontwikkelt sportieve SUV via Ateca

de seat plannen Er is geen twijfel dat gebeuren, niet alleen voor vernieuwen van het gehele gamma, maar vooral diversifiëren haar aanbod met de release van niet-gepubliceerde nieuws. Als u al deze weken om de twee vlaggenschip modellen, de Leon en Ibiza te vernieuwen hebben bijgewoond, in de nabije toekomst zullen we doorgaan met nieuwe auto's te zien. En, na huidige verkoop, alle ziet er naar SUV-segment.

Na het gooien van een paar maanden geleden zijn eerste SUV, de Seat Ateca, is het tijd om de familie uit te breiden. Over een paar weken zullen we zeker weten hoe zijn kleine broertje, Seat Arona reeds bevestigd voor dit jaar tijdje en we hebben ook gesproken over de mogelijkheid dat de volgende te komen is een grotere SUV boven de Ateca worden gevestigd. Nou, vandaag kunnen we branden en andere nieuwigheid dat zijn eigen president, Luca de Meo zouden hebben bevestigd, in een interview met de publicatie Autocar.

Volgens de verklaringen van Luca de Meo, ook zij van plan Seat het ontwikkelen van een nieuwe SUV of crossover sport om rechtstreeks te concurreren met modellen als de Porsche Macan en zelfs de Jaguar F-Pace. "Het zou een model zou mix tussen een duidelijk sportieve auto en SUV."

De sportieve SUV Seat: 300 pk

Om een ​​idee van te krijgen beeld dat kan hebben Deze nieuwe sport-SUV Seat, die op het moment dat zijn naam is onbekend, we vandaag de dag vooraf een eerste computer gegenereerde recreaties van onze illustrator Schulte. Ik begeleid ook foto's 20V20 sportieve SUV concept, het merk bleek al in 2015 en vele functies die het uiteindelijke productiemodel zou veilig te stellen.

Seat sportieve SUVVolgens de eerste berichten, deze sportieve en luxueuze SUV Het maakt gebruik van dezelfde basis als de nieuwe Skoda Kodiaq, zodat de afmetingen zouden iets hoger dan de zitting Ateca zijn. Het zou dus tussen 4,65 en 4,70 meter lang ... gewoon de lengte van de Porsche Macan (4,69 meter). De geschatte kracht van deze nieuwe crossover Het zou rond de 300 pk, dus het is meer dan waarschijnlijk dat de nieuwe mechanica equipase aangekondigd voor de nieuwe Seat Leon Cupra. Dit is de nieuwste evolutie van het blok 2.0 TFSI, hetgeen de kracht en maximumkoppel nu 38,7 mkg tussen 1800 en 5500 rpm, in plaats van de bovengenoemde 35,7 mkg. Dit zal ook aankondigen AWD 4Drive en automatische DSG dubbele koppeling 6 versnellingen.

Volgens rapporten al in zijn tijd dacht, het is meer dan waarschijnlijk dat dit model ook later inzetten om nieuwe plug en elektrische hybride versies, als toekomstige plannen al aangekondigd door het merk voor zijn gehele assortiment. Voor nu moeten we wachten tot meer definitieve informatie over dit model horen. Volg alle plannen naar voren, zijn aankomst naar verwachting eind 2018 of begin 2019, en. We houden de rapportage ...

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle Seat plannen tot 2019

Ter vergelijking: de Seat Ateca tegen alle rivalen

Seat werken en de kwaliteit van zijn auto's