Dus is de Peugeot 308 2017, en de officiële foto’s

Peugeot 308 2017: zijn eerste officiële foto'sPeugeot 308 2017: zijn eerste officiële foto'sPeugeot 308 2017: zijn eerste officiële foto'sPeugeot 308 2017: zijn eerste officiële foto's

Het is officieel: Met je alle gerenoveerd Peugeot 308 2017. Verkrijgbaar in versies lichaam vijf deuren en familie SW, de nieuwe katachtige Peugeot slijpen klauwen te blijven geven oorlog in een sterk concurrerende segment als C categorie van compacte auto's, een segment aan het begin van dit jaar heeft gehad als protagonisten de "restyling" de VW Golf en de nieuwe generatie Hyundai i30 (niet te vergeten natuurlijk de volledige update uitgevoerd door stoel laat 2016 de Leeuw).

versies uitrusting Het is inclusief in eerste instantie de Peugeot 308 2017 worden zes (afhankelijk van de markt, kunnen er variaties). Dergelijke afwerkingen zijn: Access, Actief, Allure, GT-Line, GT en GTi. Een aesthetisch, de belangrijkste wijzigingen We vinden ze in de nieuwe motorkap van scherpere vormen, in de nieuwe grille en Type koplampen leidde ook tot nieuwe wet. Herontwerp ook de voorbumper passeren zijn onder andere drie nieuwe inhammen. in de binnenland, Het blijft de het instellen van i-Cockpit die toevallig ook nieuwe graphics en satellietnavigatiesysteem omvatten 3D-kaart voor het multimediasysteem.

Peugeot 308 2018: technische wijzigingen

de grote technische nieuwigheid door deze Peugeot 308-update is de integratie van de nieuwe automatische versnellingsbak met acht versnellingen EAT8. Dit is een automatische transmissie met koppelomvormer, vervaardigd door gespecialiseerde Aisin en volledig compatibel en geïntegreerd met het systeem van stop-start motor Stop&Start. Deze nieuwe transmissie versie aangrijpen Diesel 2,0 BlueHDI 180 en het niveau van GT afwerking.

Peugeot 308 SW 2017Beide genoemde motor als de rest van de mechanica aanbod Peugeot 308 2017 zijn al aangepast om te voldoen aan anti-vervuiling standaard Euro 6c, dat loopt van september 2018 en omvat de voornaamste beperkende maatregelen die de werkelijke emissies (Real Driving Emissiones RDE) mag niet meer dan meer dan 2,1 keer gehomologeerd uitstoot.

Met al, het verdient bijzondere aandacht gerenoveerd driecilinder 130 pk 1.2 PureTech, voorzien van katalysator en nieuwe deeltjesfilter benzine en passieve regeneratiesysteem (Benzine Particle Filter). Deze schroef Peugeot 308 2017 is gekoppeld met een vernieuwde ook manuele zes versnellingen. in diesel, vinden we een andere nieuwigheid sinds de vorige 1.6 BlueHDI 120 pk verhoogt licht stelt om 130 pk. Intern deze motor ontvangt ook diverse verbeteringen bij de behandeling van emissies van zowel oorsprong en in de uitlaatleiding.

Peugeot 308 2017: meer veiligheid

In het hoofdstuk over veiligheid en rijden assistenten, de Peugeot 308 2017 uitgeruste apparaten als volgt aangeboden: automatische noodremming (Active City Brake) en actieve alert onvrijwillige verandering van rijstrook (Active Lane Departure Warning). Als eerste in de PSA-groep, actieve snelheidsregelaar bereikt ook versies met een automatische versnellingsbak, met een Stop-functie, en handmatig, met die beschikbaar zijn vanaf 30 km / h-functie.

Een andere interessante technologie is de beschikbaarheid van een hernieuwde parkeerhulp systeem Park Assit met 180 ° camera systeem en Visionpark1, die beschikbare parkeerplaatsen meet en verwerkt automatisch het stuur zonder tussenkomst van de bestuurder.