Fiat Type 2016, med sedan kroppen vekkelse

Fiat Tipo 2016, den endelige erstatning LinjeFiat Tipo 2016, den endelige erstatning LinjeFiat Tipo 2016, den endelige erstatning LinjeFiat Tipo 2016, den endelige erstatning Linje

den Fiat Tipo den XXI århundre Det vil være en saloon bilen kropp fire-dørs, dvs. sedan. I det kommersielle området av italiensk merke, Fiat Tipo 2016 Det vil okkupere naturlige plass som okkuperte linjen.

unntatt kalkun (Hvor det vil kalle Aegea), Navnet typen og er det offisielle navnet som Fiat vil bruke til å utpeke sin nye sedan. I hovedsak Fiat Tipo Det vil være den samme bilen som introduserte den italienske firmaet i det siste Istanbul Auto Show (Tyrkia), hvor han debuterte med navnet Aegea. den nye Fiat Tipo 2016 Det vil bli solgt i et 40 land tilhører regionen EMEA (fra Europa, Midtøsten og Afrika).

Dermed blir Fiat Tipo Den presenterer en kropp med noe mer moderne og i henhold til gjeldende standarder for design estetisk stil sammenlignet med linje. egen fiat insisterer på at den nye typen Det har blitt designet fra starten som en sedan. Når det gjelder dimensjoner, kunngjør det en lengde av 4,54 m, en bredde av 1,79 m og høyde av 1,49 m, mens akselavstand Det er plassert i 2,64 m. På den offisielle volum av last i bagasjerom, erklært kapasitet 520 liter.

mekanisk tilbud Fiat Tipo 2016 Det vil i utgangspunktet dannet fire motorer, to bensin og to diesel (Disse, kompressormatet og Multijet andre generasjon teknologi) med effektnivåer mellom 95 og 120 hk. For dieseldriv, fiat Det sikrer at gjennomsnittlig forbruk ikke skal overstige 4,0 l / 100 km. Avhengig av motor, kan du velge mellom manuell og automatisk bokser endres.

Fiat Tipo, med UConnect multimediasystem

den Fiat Tipo 2016 Det vil ta nytte av tekniske fremskritt når det gjelder tilkobling og underholdning allerede utgitt av andre konsortiet biler Fiat Chrysler biler (eller FCA). Nemlig den nye sedan av fiat innlemme multimedia informasjonssystem, navigasjon, underholdning og tilkobling UConnect, der følgende inngår som funksjoner og høydepunkter: berøringsskjerm 5 inches i størrelse, Bluetooth hands-free har, meldingsleseren SMS, stemmegjenkjenning, USB-port, hjelpe jack med iPod integrasjon og styring hjulet. Alternativt kan du legge til utstyr bak kamera parkeringshjelp og TomTom nettleser.

Med den nye Fiat Tipo, det italienske merket endringer tilsynelatende selvfølgelig å bruke dette navnet for sin nye sedan. i siste, spesielt 1988-1995, var det en utilitaristisk Fiat Tipo B-segmentet gikk på å vinne prisen Car of The Year i 1989. Han tilbød Europa kropp med tre og fem dører og delte mange tekniske elementer med Fiat Tempra, en av de mest populære sedans i historie fiat.