BMW Z4 Concept: zo zal de nieuwe Z4 roadster

BMW Z4 Concept, voorgerecht finale Z4BMW Z4 Concept, voorgerecht finale Z4BMW Z4 Concept, voorgerecht finale Z4BMW Z4 Concept, voorgerecht finale Z4

de derde generatie van de BMW Z4 Het is dichterbij dan ooit: 2018 Het zal het jaar zien we een nieuwe overdracht van de Duitse roadster. Terwijl we wachten, de Beierse merk brengt deze eerste voorgerecht als prototype. de BMW Z4 Concept je ziet in beelden is beschreven voor de eerste keer in de 2017 Concours d'Elegance op Pebble Beach en te anticiperen, natuurlijk, het ontwerp lijnen van de nieuwe Z4.

Voor het moment we moeten blijven met de details van het exterieur en interieur. We weten nog steeds niets van de monteurs die zijn karakter zal behouden -Ja, dat van de achterste-drive, of het zal terugkeren naar het canvas dak als bij de eerste generatie of inklapbare hardtop zal blijven, tot waar het werk komt in deze Z4 ingesteld tussen BMW en Toyota voor de creatie van een nieuw sportcomplex ...

Wat we wel weten, is echter dat deze nieuwe generatie Duitse roadster houden de naam Z4. Het ontwerp, als je blijft gezien in deze Concept Z4 zal veel worden agressiever en sportief wat we wisten eerder. Volgens BMW, met dit prototype een "modern en sportief tribute" aan de roadster van het merk in het verleden afkopen.

BMW Z4 Concept

BMW Z4 Concept: nieuwe proporties

Het meest opvallend in de nieuwe BMW Z4 Concept, Naast zijn optische gegevens vormen, is de positie van de drager. de hood korter, Ondanks toont nog zolang vorige generaties, resulterend in een meer centrale positie van de bestuurder het wiel van de wagen.

Ahead, vraagt ​​de aandacht van de haai neus, de grille met gaas en bijzondere vormgeving koplampen "vier ogen" twee buizen overlappen elke kant. In haar zijaanzicht, ontsnapt niet aan onze aandacht van de gespierde wielkasten, luchtuitlaten na de vooras, de aangegeven instantie of upline grote lichtmetalen velgen 20 inch. Back, zet de finishing touch achterspoiler en koolstofvezel diffuser, allemaal in een brede achterband met een helder design en laag.

de "Quirky" accenten Buitenkant voerde ook de cabine BMW Z4 Concept van: alles is gericht op de bestuurder om zich te concentreren op wat belangrijk is, het rijden. Belangrijkste punten rond de bestuurdersplaats zijn gekleed Kleur zwart, terwijl de rest elegant exemplaar orange "Energetic" met "Frozen" body finish. Ze overheersen over alle twee schermen, ligt bijna op dezelfde hoogte en geven het gevoel van een.

"De BMW Concept Z4 is een totale rijtijd machine. Reduceren tot de minimaal vereiste auto kan de bestuurder alle ingrediënten van rijplezier met een grotere openheid te ervaren. Dit is totale vrijheid op vier wielen ", zei hij Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design, op het prototype dat doorsturen ons de nieuwe generatie van de BMW Z4.

BMW Z4 Concept

U kunt ook geïnteresseerd

BMW Z4 2018: eerste gegevens en foto's

BMW en Mini elektrische toekomst: X3, Mini E en nog veel meer ...