Nieuwe Audi A3 2016: eerste gegevens en de officiële foto’s

Audi A3 2016: meer technologie en motorenAudi A3 2016: meer technologie en motorenAudi A3 2016: meer technologie en motorenAudi A3 2016: meer technologie en motoren

net op het moment 20ste verjaardag van haar verschijning op de markt, de nieuwe Audi A3 presenteert een geladen-update belangrijk nieuws dat ze worden beste auto. Het is al 20 jaar drie generaties van groot succes, zij zijn geworden dat voor vele jaren was de kleinste Audi en toegang (tot de komst van de Audi A1) in de Referentie premium compacte auto en duidelijke marktleider in de verkoop. Nou, volgens de eerste officiële informatie, lijkt deze weg door te gaan in de komende maanden. De nieuwe en verbeterde Audi A3 zal beschikbaar zijn mei, hoewel eerste eenheden is zal leveren klanten en uit zomer.

Hoewel, zoals altijd in Audi, de nieuwe A3 een lijn continuïteit te handhaven ontwerp, kunnen we een aantal verschillen met de huidige te zien. Gerenoveerd op hetzelfde moment 3 deurlichaam, Sportback Sedan en converteerbare, en 4.24 meter in lengte en 2,60 meter wielbasis, de Duitse compacte uiterlijk ziet er nu ongeveer sportiever en expressieve. De grille "Singleframe" is nu breder en vertoont een meer gedefinieerde profiel, terwijl de nieuwe koplampen, Xenon Plus serie Eerst matrix LED koplampen hebben. En aan het einde, de nieuwe Audi A3 accentueert de horizontale breedte van het optische belichtingssysteem en een nieuwe scheidingsrand boven de diffusor. De klant, volgens Audi, zal ook grotere keuze aan apparatuur zelfs met nieuwe pakketten design van het exterieur en uitgebreid kleurengamma.

Audi A3 2016: nieuwe motor range

Indien buiten je misschien niet waarderen te veel veranderingen in de nieuwe Audi A3, zowel de technologie als de motoren en dynamische merk kondigt grote veranderingen. Starten van de motor, de compacte wil Nu verkrijgbaar met 3 versies 6 versies Diesel en benzine tussen 110 en 190 pk, waaronder, eerste, het ontstaan ​​van een drijfgas cilinders 3: de 1.0 TFSI al over andere modellen zoals de VW-groep Seat Ibiza of VW Polo en Golf. met 115 pk 20.4 MKG vermogen en maximale koppel van 2000 tot 3500 rpm belooft een onbekende A3 efficiëntie van benzinemotoren, alsmede aangekondigd Een gewicht van slechts 1.150 kg die de auto lichter te maken segment.

Audi A3En boven dit 1.0 TFSI, zal de nieuwe Audi A3 de vlakinbouw 1.4 TFSI COD Ultra met selectieve ontkoppeling van de cilinders loopt Audi Cilinder On-Demand technologie, in staat om te blijven betalen 150 pk. Boven, een nieuw 2.0 TFSI belooft een innovatieve verbrandingsproces te bieden 190 pk macht en 32,7 mkg koppel tussen 1500 en 4200 rpm: deze motor is gekoppeld aan een automatische S tronic 7-speed dubbele koppeling oliebad vervangt de vorige 6 snelheid en natte platenkoppeling. hoewel Audi A3 allen voorwielaandrijving, quattro verkrijgbaar met deze motor ook 2.0 TFSI.

Tot zover het bereik van conventionele benzine. in diesel, de Audi A3 nieuwe versie zal toegang tot een reeks hebben 1.6 TDI 110 pk, Verkrijgbaar in handmatige of automatische 7 relaties, terwijl 2.0 TDI 150 pk variant Start macht en al snel, ook 184 pk. Al deze versies, zowel diesel als benzine, kan hebben optionele sportonderstel waarbij verlaagt het lichaam 15 mm of Ophanglijn S de reeds verlaagd met 25 mm. Bovendien, en in optie beschikbaar de progressieve stuurbekrachtiging, die is standaard op de S3 nu je spreekt.

Nieuwe Audi A3 2016: meer macht voor S3

Het invoeren van de "speciale" versies, zal de nieuwe Audi A3 bieden een S3 vernieuwde range met 10 pk meer vermogen en 2 MKG via maximumkoppel nu door de automatische S Tronic ontwikkelt niet minder dan 310 pk in al zijn lichaam (Sportback Sedan converteerbare) ook integreren ingenieurs, beheersing voor de lamellenkoppeling en stabiliteitscontrole ESC.

Interieur Audi A3 2016De nieuwe reeks van Audi A3 2016 ook rekenen op de hybride versie plug Sportback e-tron, die combineert een 1.4 TFSI 150 pk en een elektromotor van 75 kW Totale opbrengst 204 CV. Een andere alternatieve aandrijfsystemen zullen de A3 Sportback G-tron, kunnen gebruiken als stookgas Audi e-duurzaam geproduceerd, plus gecomprimeerd aardgas. In dit geval is dit model voorziet ook de 1.4 TFSI benzinemotor, maar met 110 pk.

Nieuwe Audi A3 2016: technology leader

gerenoveerd, groot en uitgebreid bereik beeld motoren, maar vooral, nieuwe technologie. Als er iets zal worden gewezen op de nieuwe 2016 Audi A3 zal worden door bevatten elementen die hierboven worden gevonden in hogere segment en het duurt, in veel gevallen, niet alleen van zijn grote broer, de Audi A4 ... maar zelfs de nieuwe Audi Q7. Zoals hulpsystemen, nu is het Audi active lane assist en Audi pre sense front verbeterd, met inbegrip van en zelfs voorspellende bescherming van voetgangers. Een andere belangrijke ontwikkeling is de rijden assistent jams Optionele Audi Traffic Jam Assist, die werkt in samenwerking met de ACC adaptive cruise control en de functie Stop&Go.

Dit systeem koppelt de Audi A3 en is in staat om een ​​veilige afstand tot voorliggers en zelfs tot 65 km / h te behouden, is in staat om automatisch overnemen management control Als u rijdt op de wegen in goede bedrijf. Meer nieuws over de veiligheid onderdelen van de nieuwe Audi A3 zijn de optionele noodremsysteem, de Rear Cross-Traffic Assist waarschuwing aanwezigheid van dwarsverkeer te initiëren een omgekeerde manoeuvre van een parkeerplaats of de hiervoor genoemde batterij LED matrix koplampen.

nu tot het interieur, de nieuwe Audi A3 biedt ook een pioniersgeest. Genomen uit de nieuwe Audi TT of de A4, de compacte opent nu de verfijnde doos Audi digitale instrumenten Virtual Cockpit, voor het eerst in het segment. Het is een TFT-scherm met hoge resolutie en 12,3 inches, configureerbaar tussen verschillende display modes met behulp van de "View" knop op het stuurwiel.

De menustructuur MMI infotainmentsysteem nieuwe Audi A3 is eveneens opnieuw ontworpen, de werking baseren op het gebruik van smartphones. Er is op zijn beurt een verbeterd besturingssysteem voice browser, radio, multimedia-apparatuur en telefoon, MMI Radio Plus systeem met monitor 7 drop-inch elektrisch standaard op de console, alsmede de volledige connectiviteit met het internet met informatie-overdracht door snelle 4G-standaard. De gratis app Audi MMI maakt streaming diensten, zoals reproductie of overdracht van een kalender vanaf een mobiel, terwijl de Audi A3 e-tron bevat ook diensten aan opladen van de batterij en klimaatbeheersing plannen. Zoals u ziet, een Audi A3 over het algemeen meer verfijnde en geavanceerde.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Q2 tot Q9: Alle Audi SUV komt

Zo is de Audi A3 e-tron

Audi A3 vs Mini Clubman, zijn de beste compacte premium?