Hyundai Tucson Sport Concept: beeft met de nieuwe sportieve SUV

Hyundai Tucson en Tucson Sport ConceptHyundai Tucson en Tucson Sport ConceptHyundai Tucson en Tucson Sport ConceptHyundai Tucson en Tucson Sport Concept

In samenwerking met de coach Vaccar, Hyundai Verenigde Staten creëerde de Tucson spectaculaire Sport Concept, een zeer reële interpretatie van wat zou kunnen zijn de bruter en sportieve versie van de SUV.

de Vaccar officiële première van de Hyundai Tucson Sport Concept zal plaatsvinden in de 2017 editie van de SEMA Show in Las Vegas, één van de afspraken van de internationale referentie in de wereld stemming en "en audio-performance auto's" en dat de editie van dit jaar vindt plaats van 31 oktober - 3 november.

de agressieve ontwerp Hyundai Tucson Sport Concept Vaccar Het is een van de belangrijkste kwaliteiten van deze SUV. Buiten, wijst hij op de oprichting van een nieuwe front spoiler, nieuwe grille, nieuwe side skirts, een luchtverdeler aan de achterzijde, lichaam toon en bi-velgen tot 20 inch in diameter gemonteerde high performance banden ExtremeContact Continental Sport.

de Vaccar binnen de Hyundai Tucson Sport Concept Het is een ander aspect dat aanzienlijk veranderen, want het heeft lederen bekleding in Katkin "icegrey" en nieuwe schermen voor informatie over het systeem, navigatie en entertainment, zowel in de voorste zitplaatsen en de achterzijde, alle gekruid met de toevoeging van een nieuw systeem van high-fidelity geluid met een krachtige subwoofer uitgerust.

Vaccar Hyundai Tucson SportEen technisch niveau, de Vaccar Hyundai Tucson Sport Concept ook onveranderd ten opzichte van "conventionele Tucson". kondigde de oprichting van een nieuwe turbocharger Boostec, een nieuwe AEM luchtinlaat en een nieuw uitlaatsysteem hoge prestaties, en een nieuwe intercooler en dempers nieuwe wet. Momenteel Hyundai gespecificeerde motor of motoren die reeks modificaties geïntroduceerd. Vergeet niet dat in de Verenigde Staten, Tucson wordt aangeboden met twee benzinemotoren: een 2.0-blies vier-cilinder en 164 pk en een 1.6 turbo viercilinder en 175 pk.

Op dit moment moeten we erop aandringen dat deze opvallende Vaccar Hyundai Tucson Sport Concept Het is gewoon een prototype of interpretatie hoe het zou kunnen zijn als standaard sportiever en extreme versie van deze SUV. Kun je je voorstellen uitkomen? Als dat zo is, zou het een rivaal hoog tegen de toekomst en waarschijnlijk is Ateca Seat Cupra en 3008 R (of GTi), onder anderen.

U kunt ook geïnteresseerd

Grote vergelijkende SUV: Tucson, Qashqai, 3008, Ateca en C-HR. Wat wint?

Hyundai's nieuwe einde van het jaar 2018: Tucson, Kona, i20 ...

Alles over de nieuwe sportieve Hyundai i30 N: Concurrentie op de straat